Ervaringen

   brrr

De ervaringen van onze huurders zijn voor ons erg belangrijk.
Onbezorgd   C a m p e r p l e z i e r , voor minder gaan we niet!

1023-06-2024
Ron en Pauline  > Carado T135
Ondanks dat het weer niet meewerkte, hebben we 2 heerlijke vakantieweken gehad met de prachtige camper. Prima uitleg en supercompleet. Zeker voor herhaling vatbaar.

1018-06-2024
Marco en Denise uit Delft > Carado T135
Kunnen we ook meer dan een 10 geven?We huurden onze camper al 1,5 jaar geleden, we wilden zeker zijn dat onze reis door Scandinavië door kon gaan.Vlak voor de reis werd er borstkanker gediagnosticeerd en werd een traject gestart.Toen wij contact opnamen met Niek om te annuleren was zijn reactie: “Op de dag dat jij hoort wanneer het traject start en als dat nog een paar weken duurt, zorg ik dat er een camper klaarstaat”.Uiteindelijk konden we dus zomaar nog 2 weken weg, een mogelijkheid om alle hectiek los te laten en tot rust te komen vlak voor de operatie, bestralingen enz.Pay it forward in woord en daad!Nogmaals dank, Niek!

923-05-2024
Ron uit Rotterdam  > Carado T135
Zoals ieder jaar alles netjes geregeld, uitgelegd en verzorgt. Dit jaar een half-integraal met Fransbed gehuurd die ons prima is bevallen.

1022-05-2024
Wim uit Oud-Beijerland  > Carado T338
Eerst even rondgekeken waar je een camper kan huren.
Twee bedrijven bezocht en Niek was de derde. We waren gelijk om en besloten. Een geweldige ontvangst, aflevering en begeleiding tijdens de rit naar Zuid-Frankrijk. Inlevering vlot en vriendelijk. Borg gelijk terug gestort. Alleen maar TOP. Ga niet naar een ander !!

10 18-05-2024
Adri Lodewijkx uit HELLEVOETSLUIS  > Carado T135
Voorafgaand een goede uitleg gekregen door Niek over het verschil tussen kamperen met een camper en caravan. Ook waar je in eerste instantie voor moet kiezen qua soort camper. Afwikkeling vooraf netjes, en regelmatig werden we op de hoogte gehouden. Bij het ophalen uitgebreide instructie, zodat we goed voorbereid de weg op konden gaan. Tijdens de vakantie genoten van het gebruik en de ervaring met het kamperen op deze wijze. Wij zijn om! Nu nog wat andere versies uitproberen. Bij inname op prettige wijze ontvangen, en de verwerking van de borg ging snel. Al met al een adres om aan te bevelen en voor ons zeker om te onthouden voor onze volgende campertrip.
92-04-2024
Paul & Marja van der Geer uit Vlaardingen  > Carado T338
Bij aflevering werd een duidelijke uitleg gegeven. De camper was goed schoon. Fijne kachel en fijne koel- en vriescombinatie. Tussentijds goed en snel contact bij vragen. De afhandeling na de huurperiode is ook vlot en correct. We gaan dit jaar nog een keer!

9 – 31-10-2023
Thecla Covers uit Bergen Op Zoom
Alles tot in de puntjes geregeld!!!! We hadden alleen wat problemen met de navigatie en de achteruitrij camera. Die haperden bij tijd en wijle. Een prachtige vakantie gehad!!!

10 – 26-09-2023
Petra de Jong uit Nootdorp
Heerlijke week gehad in de buscamper van jullie. Prima uitleg op vrijdagmiddag! De camper is supergoed uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Een dikke 10 voor Camper Travelfun!!

9 – 2-09-2023
Gerard en Karin Wiggers uit Berkel en Rodenrijs
Voor de tweede keer een camper gehuurd bij Camper Travelfun. En wederom is het ons zeer goed bevallen. Zeer aardige en uitgebreide uitleg over de (compleet uitgeruste) camper bij vertrek. En we hebben vervolgens genoten van de camper bij ons rondje door Denemarken. Wat ons betreft is Camper Travelfun een aanrader!

10 – 14-08-2023
Peter Wind uit Rotterdam
Super camper. Erg compleet. Fijn op de weg. Zorgde voor 4 weken onbezorgd camperplezier. Alle service van Camper Travelfun top. Echt een aanrader.

10 – 3-08-2023
Adriaan Post uit Rotterdam
Wederom een camper bij Camper Travelfun gehuurd en als altijd weer tot in de puntjes verzorgd! Bij een volgende campervakantie gaan wij weer naar Camper Travelfun. Aanrader dus!

10 29-06-2023
Hanneke Van den Berg uit ’s Gravenzande
Bij vertrek een duidelijke uitleg. Camper is helemaal compleet er ontbreekt niets. Was allemaal erg schoon. Bij vragen onderweg is er altijd iemand bereikbaar. We hebben heel erg genoten en gaan volgend jaar weer met een camper van Camper Travelfun

10 27-06-2023
Eef Booltink uit Hoogvliet
Alles was zoals de voorgaande jaren weer perfect geregeld. Wij hadden hierdoor een geweldige vakantie eerste paar dagen kleinkinderen mee en natuurlijk de laatste dag wilde ze mee terug rijden.

3-06-2023
Alice Barèl uit Spijkenisse
Bij aflevering werd een duidelijke uitleg gegeven. De camper was brandschoon! Super fijne koel- en vriescombinatie. De afhandeling na de huurperiode is ook vlot en correct.

15-05-2023
Pepijn uit Breda
Mooie camper, duidelijke uitleg, flexibel in huurperiode en goed telefonisch bereikbaar. Wij raden Camper Travelfun van harte aan.

10 10-05-2023
Silvia Hendriks uit Delfgauw
Prima geregeld allemaal. Nette camper helemaal compleet. Wij hebben een super leuke week gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

9 21-11-2022
Annemarie en Roland Smit uit Gouda
Perfecte camper, zorgvuldige uitleg, uitstekende service en een enthousiaste verhuurder zorgde voor een fantastische camper ervaring!

10 19-10-2022
Noortje Visser uit Heinenoord
Na 3 jaar uitstellen voor de 2e keer een camper gehuurd bij Niek. Gelukkig kon het nu wel doorgaan en wat hebben we weer genoten van onze reis en de vrijheid die je met een camper hebt. Wederom was alles tot in de puntjes in orde. Het was zeker niet onze laatste keer ,we komen vast en zeker terug Niek. Groetjes Joop en Noortje uit Heinenoord

9 17-10-2022
Leo Legerstee uit Capelle aan den IJssel
Eerste keer op pad met de Camper. Carado T135. Contact en uitleg verliep zeer prettig en professioneel. Prima camper met alles aanwezig wat je nodig hebt op reis. Aanrader om met deze firma in zee te gaan. Als caravankampeerder toch een mooie, andere ervaring om zo op andere plekken te kamperen en te bereiken.

9 16-10-2022
Aad en Ellen van Waart uit Schiedam
Wij wilden onze kleinzoon, die op stage in Berlijn is en daar 18 jaar wordt, gaan feliciteren. Met de trein en met het vliegtuig was voor ons geen optie. Dus hebben we een paar weken voorafgaand aan 8 oktober Niek gebeld van CTF en gevraagd of hij nog een camper voor een week had staan. En ja hoor dezelfde uitstekende Carado T337 camper die wij eerder bij hem hadden gehuurd stond klaar. Dankjewel Niek. Het was weer een fantastisch service. Camper Travel Fun: van harte aanbevolen!!

9 4-10-2022
Frans Smit uit Berkel en Rodenrijs
Onze eerste ervaring met de buscamper is fantastisch. Een zeer vriendelijke en vakkundige begeleiding en uitleg van start tot terugkeer. Snelle reactie bij vragen onderweg. Onbezorgd op reis. Dank daarvoor.

9 4-10-2022
Peter Verbaas uit Rotterdam
Eigenlijk niets anders te melden dan dat alles perfect was. Vanaf het moment van informatie over beschikbaarheid tot het inleveren van de camper na een heerlijke vakantie en de afhandeling van een kleine schade alles goed geregeld.

9 19-09-2022
Marianne Verwaal uit Vlaardingen
Fijn contact, ruim de tijd voor uitleg. Was heel schoon. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Huren graag ook de volgende keer weer hier.

10 14-08-2022
Peter Wind uit Rotterdam
Vooraf goed contact gehad met Camperfun. Snel antwoord op vragen gehad. Met camper van hoge kwaliteit vier weken een geweldige reis gehad. Bedrijf is echt een aanrader. Een camper hebben zonder zorgen. Perfect.

10 8-08-2022
Martin en Marianne uit Maassluis
Voor de tweede keer een buscamper gehuurd. Wij raden het iedereen aan. Twijfel niet! Doen! De reactie via app op vragen van ons was super snel en erg duidelijk. We konden de buscamper eerder ophalen en later terugbrengen zonder extra kosten. Vriendelijk en prettig contact! Nogmaals, een aanrader!

10 5-08-2022
Piet en Nelly Huisman uit Vlaardingen
Onze eerste kennismaking met CamperTravelfun. Mede dankzij de complete Carado T337, en de service en uitleg van Niek, een geweldige vakantie gehad. Top om in de regio Rotterdam een camper te kunnen huren.

10 3-08-2022
Emielenne van Mill uit Alphen aan den Rijn
Super eerste ervaring met een Camper van Camper Travelfun. Alles was dik in orde! E. van Mil.

2-07-2022
Rene Melker uit Zoetermeer
Fijne 1e ervaring met een camper. Soepele afhandeling (ook na uitstel ivm familieomstandigheden) Camper en inhoud prima compleet. Uitleg en inname op prettige manier!.

10 26-06-2022
Karin en Eef Booltink uit Hoogvliet/Rotterdam
We hebben nu voor de 5e keer een camper gehuurd. Dit jaar zijn we ermee naar Denemarken geweest, met weer een heel fijne camper. Er zijn ook al diverse vrienden van ons richting Camper Travelfun gegaan, vanwege onze goede ervaringen. Gewoon heel goede service en persoonlijke aandacht.

10 12-06-2022
Els en Frank uit Zoetermeer
Voor het vijfde achtereenvolgende jaar hier een camper gehuurd. Natuurlijk was alles weer dik in orde; ook de flexibiliteit bij halen en brengen. Bij het melden van een klein ongemak wordt er gewoontegetrouw prompt gereageerd. Het is fijn straks een eigen camper te hebben, maar die zorg zullen we missen.

21-05-2022
Liza Henderson uit Krimpen aan den IJssel
Voor de tweede keer een camper gehuurd bij Camper Travel Fun. Dit keer zijn we in Friesland geweest. We hebben genoten! Camper is super: ruim, compleet en van alle gemakken voorzien . Dat we onze fietsen konden parkeren achterin was ook geweldig. Verder is er op de klantvriendelijkheid en service niets aan te merken. We komen zéker terug om nog een keer een camper te huren.

21-05-2022
Carla en Fred Kouwenhoven uit Bleiswijk
Goed en volledig ingericht, comfortabel en goede bergruimte voor fietsen. Ook voldoende voor de kleding. Rijdt prettig je hebt niet het idee dat je in zo’n grote camper zit. Goede ervaring.

9-05-2022
Alexander Bakker uit Krimpen aan den IJssel
Met een Sunlight V60 van Camper Travelfun kennis gemaakt met ‘de wereld van de camper’. Wat een toffe ervaring! Prima camper, prima service, prima vakantie. Smaakt naar meer.

10 5-05-2022
Frans en Mieke Ruijgers uit Rotterdam
Voor de zesde keer een camper gehuurd bij Camper Travelfun. Ook nu weer alles perfect geregeld. We gaan zeker voor een zevende keer.

9 4-05-2022
Marian en Rutger Boggia-Fleur uit Schiedam
Wij hebben de Sunlight V60 gehuurd voor een week. We konden de camper een paar dagen tevoren al ophalen en kon ik de camper dan ook op mijn gemak inrichten, wat een super service. Wat een fijne camper, breed bed, onder het bed veel opbergruimte. Ook handig de garage- ruimte en dat we twee fietsen op de fietsendrager konden meenemen. Handig de hangkast voor kleding. Alles deed het perfect. Als je een vraag aan Niek hebt tijdens de reis reageert hij direkt wat erg prettig is. De bestuurdersstoel goed in te stellen bij deze camper als je lengte 1.50 is, Wij kijken nu alweer uit naar onze volgende reis met een camper van CTF.

9 3-05-2022
Grace Hoornweg uit Gouda
Vijf jaar geleden de eerste keer een buscamper gehuurd. Vorige week teruggekomen van een reis door Frankrijk met weer een buscamper van dit bedrijf. Zeer betrouwbaar. De persoonlijke begeleiding van Niek, maakt dat je zorgeloos en met plezier op reis kunt gaan. Aanrader dus!

10 12-03-2022
Maarten uit Ridderkerk
Mooie schone, goed uitgeruste camper. Super goede uitleg en heel veel bruikbare tips voor de camper en voor de vakantie. Wij hebben, mede door Camper Travelfun, genoten van deze nieuwe ervaring. Bedankt voor de goede service!!

10 24-11-2021
Wouter uit Den Haag

Soepel, flexibel en compleet. Zorgeloze reis gehad in een overcomplete camper. Communicatie altijd vlot. Helemaal top!

9 8-11-2021
Wim en Jannie Breen uit Ouddorp

Wij hebben 5 weken mogen genieten van onze reis door Portugal Bewust gekozen voor een buscamper omdat je hier makkelijk in alle dorpjes kan komen en parkeren We vonden hem ook groot genoeg Wij zijn zelf zeilers ..maar het camperen is ons ook goed bevallen…dus wie weet Camper travel Fun is echt een fijn bedrijf Prima uitleg…en ook gelijk reactie als je onderweg een vraag hebt De bus was prima in orde , goed schoon en alles aanwezig. Zeker een bedrijf om bij terug te komen

10 6-11-2021
Willem en Annemarie van Vliet uit Zoetermeer

Zeer vriendelijk ontvangst en alle tijd voor vragen en uitleg. Zeer betrouwbaar bedrijf en de Camper is super netjes en schoon. Ook onderweg is eigenaar Niek via Whatsapp bereikbaar. Niek geeft geweldige tips voor tijdens en ook na je reis voor een volgende toer. Het was onze allereerste weekje Camper ervaring en hebben voor volgend jaar 3 weken een Camper gereserveerd. Dan gaat de toer naar Scandinavië. We hebben er veel zin in! Dank je Niek voor de geweldige service!

10 6-11-2021
Annemarie en Willem uit Zoetermeer

Net terug van onze eerste camper week ervaring. Zeer mooie camper gehuurd bij Camper Travel Fun. Super vriendlijk ontvangst. Fijne duidelijke uitleg. Goeie tips voor onderweg. Ook als je onderweg toch een vraag heb reageert de eigenaar terstond via WhatsApp. De Campers zijn allemaal even mooi en schoon. Je merkt aan alles dat de eigenaar van zijn passie zijn werk heeft gemaakt. De volgende 3 weken hebben we gelijk geboekt. Dikke 10 voor Camper Travel Fun.

9,0 31-10-2021
Marian en Rutger Boggia uit Schiedam
Van 8-22 okt. mochten wij weer twee weken genieten van het stukje vrijheid te reizen met een camper van CTF. Dit was de 3e keer bij CTF en we zullen zeker terugkomen. Bij ophalen heeft Niek weer uitstekende uitleg gegeven, tussentijds de reis geappt over eea en dan komt er direkt een reaktie van hem, super fijn. Rustigaan via de Vogezen naar het Comomeer in Italië afgereisd, rondom het Comomeer op een aantal plekken aan het meer gestaan, mooi weer, mooie wandelingen kunnen maken, in prima restaurantjes gegeten. De T135 camper met Frans bed, mag voor een paar wk wel iets breder, maar is wel knus. De camper zelf voor 2 pers. voldoende ruimte, fijn de oplaadpunten voor klein apparatuur, fijn om te besturen, prima camper. Bij inleveren camper was Jan aanwezig, ook dit ging zeer prettig en goed.

8,0 19-10-2021
Jan en Martina Kwak uit Nieuwerkerk aan de IJssel
Als je een camper wilt huren huur hem dan bij Niek en Jan je krijgt een bijna nieuwe camper mee wat een fijn gevoel geeft, zodat je weet dat alles is geregeld, als er wat is kun je altijd appen je krijgt snel antwoord dat is fijn. Voor ons dus weer een fijne vakantie geweest die 2 weken met de camper van Camper Travel Fun (advies als je dit leest gouw gaan huren en genieten). Bedankt weer Niek en Jan en weer tot de volgende reis.

10 12-10-2021
Hennie en Evalien uit Berkel en Rodenrijs

Dit keer hadden wij voor 2 weken de Carado T337 gehuurd. Eerder hadden wij al een buscamper en ook een keer al de T337 gehuurd. Ook deze keer hadden wij weer de bekende, uitgebreide uitleg gekregen van Niek. We zijn ook deze keer in Nederland gebleven. Reuze naar ons zijn gehad en natuurlijk weer voor herhaling vatbaar. Door de flexibiliteit van een ieder en de zeer snelle teruggave van de borg, gaan we uiteraard weer bij Camper Travelfun terugkomen. Niek, bedankt voor alles en voor “de gevonden voorwerpen”.

9,0 – 27-09-2021
Marjo van Dijk uit Prinsenbeek

Voor de tweede maal dit jaar twee weken met een grotere camper . Geweldige ervaring wederom,en wat een fijn bedrijf. Alles klopt geen enkele wanklank. Dank aan Niek wederom voor de uitstekende communicatie. Volgend jaar zeker weer een paar weken. Han en Marjo

10 – 25-09-2021
Els & Frank uit Zoetermeer
Voor het vierde achtereenvolgende jaar een buscamper gehuurd; nu een Carado. Het is allemaal dik in orde en het contact met Niek en Jan is vertrouwd en een mooi begin en einde van de reis. Alles werkte naar behoren, maar het blijft een vertrouwenwekkend idee dat als er iets zou zijn er via app of telefoon zo een oplossing is!

9 – 22-09-2021
Hennie en Lenie
Nu voor het derde jaar bij Camper Travel Fun een camper gehuurd. En dat komt door het fijne contact met Niek en Jan en de goede service. Mede door de enthousiaste verhalen en ervaringen van Niek en Jan. Geheel compleet en ze weten waar ze over praten. Ze staan altijd voor je klaar (waar je ook bent) en komen met een oplossing. Die ervaring hebben wij meegemaakt in ons eerste jaar toen we een “ongelukje” hebben gehad. Wij blijven bij hen een camper huren. Super.

10 – 15-09-2021
Mieke en Coen Oeij
Net terug van twee weken vakantie met de camper van Travel Fun. Het was onze eerste camper ervaring. We zijn bij vertrek goed voorgelicht, daar namen ze alle tijd voor. De vragen die wij tijdens onze vakantie nog hadden werden heel snel door Niek via de app beantwoord. Na onze vakantie camper weer keurig ingeleverd en dezelfde dag de borg al weer teruggestort gekregen op onze rekening. Kan een ieder die een keer een camper wil huren of uitproberen dit bedrijf aanbevelen. Leuke, vrolijke en deskundige medewerkers. Heel erg bedankt en jullie zien ons zeker terug. En dat zegt genoeg:)

9,0 – 30-08-2021
Pieter en Digna van der Wal uit Delft
We hebben een prima ervaring met Camper Travel Fun! Niek en Jan verhuren met de filosofie ‘alles zo compleet mogelijk zonder bij te betalen’ en dat beviel ons goed. De camperbus was dus compleet uitgerust en het gewenste fietsenrek werd zonder vragen gemonteerd en meegegeven. We zijn 3 weken in Frankrijk op stap geweest en toen we de eerste avond een vraag over het 3e bed hadden, kregen we meteen reactie en advies: top! Alle communicatie gaat in een positieve en
relaxte toon. We komen zeker in de komende jaren terug.

9,0 – 29-08-2021
Hubertus Vermeulen uit Berkel en Rodenrijs
De camper was in zeer goede staat en vrijwel nieuw. De camper was compleet en het ontbrak ons aan niets. We zijn zeer goed en vriendelijk behandeld door Camper Travel Fun. Kortom: volgend jaar graag weer!

10 – 29-08-2021
Henk en Josje Wubs uit Arnhem
Via internet bij Camper Travelun terecht gekomen: wat een heerlijke ervaring! Spontaan, persoonlijk en goed met je meedenken (ook toen we zelf een ongelukje met een spiegel hadden). Je kunt 24-7 op ze terugvallen, echt heel sterk. En ze hebben gewoon handige dingen aan de campers toegevoegd, heel compleet en goed over nagedacht. Als we weer een camper huren weten we waar we als eerste weer aankloppen. Ga nog heel lang zo door Niek en de rest!!

9,0 – 26-08-2021
Els en Jan Boog uit Vlaardingen
Begin van het jaar een deden we al onze eerste verkennende voorjaarstrip in Nederland. Nu zijn we 4 weken, met zelfde L-model, op reis geweest door Duitsland, Oostenrijk en ons geliefde Italie. Super vakantie gehad. Stoelen, rijgedrag en wegligging zijn echt prettig. Comfort van koelkast, vriezer en airco is in de zomer eigenlijk geen luxe meer, maar noodzaak. Ophalen en inleveren verliep weer heerlijk soepel. Voelt bijna als bezoek aan vrienden. Onderweg snelle reactie op onze vragen via Whatsapp. Fijn, geruststellend, ook al waren het over kleine dingetjes. Kortom, zeer tevreden over bedrijf en de mensen.

10 – 25-08-2021
Marjolein uit Bergschenhoek
Super goede camper met echt alles erop en eraan! Zelfs op het allerlaatste moment nog gezorgd voor perfect werkende satelliet schotel en TV. Echt goede service en ontzettend vriendelijke mensen. Petje af Camper Fun Travel, dit was zeker voor herhaling vatbaar!

10 – 3-08-2021
Liesbeth van der Burgh en Paul Dubber uit Leiden
Toen we de camper na drie fantastische weken weer kwamen inleveren vertelde Niek dat dit model volgend jaar juni al helemaal volgeboekt is. Gelukkig wilden we graag eens een buscamper proberen, en die bleek nog wel beschikbaar, zodat we die dan maar meteen gereserveerd hebben voor 2022. Dus u begrijpt dat wij wat terughoudend zijn om onze geweldige ervaringen met Camper Travelfun te delen, want wij zijn bang dat CTF zo populair wordt dat wij straks achter het net vissen 😉.

9,0 – 20-07-2021
Rieke uit APELDOORN
Voor ons was het de eerste keer dat wij een camper huurden. Wij kozen voor Camper Travelfun omdat deze goede reviews had. Ook onze ervaring was heel goed. Vooraf goede uitleg, Niek nam daar echt de tijd voor. Voor ons voor herhaling vatbaar

9,0 – 12-07-2021
Gerard uit Berkel en Rodenrijs
Deze vakantie drie weken met een buscamper een ‘rondje Nederland’ gemaakt. Zeer fijne, compleet uitgeruste bus (zonnepanelen!) die makkelijk hanteerbaar is. Wij zijn prima geholpen door Niek die enthousiast en met de nodige humor goede uitleg over de bus heeft gegeven. Een aanrader

9,0 – 5-07-2021
Theo de Boer uit Hazerswoude
Uiterst vriendelijke mensen, die volop de tijd nemen om alles uit te leggen. Snelle reactie om de huur te regelen. Kortom: uiterst tevreden over Camper Travelfun
9,0 – 1-07-2021
Linda en Arie Mos uit Den Haag
Vier weken in Nederland op stap geweest met prima camper. Uitgebreide uitleg en instructie vooraf en ook onderweg snelle reactie van Niek op een waarschuwingslampje dat ging branden op het dashboard. Alles gaat in een relaxte, gemoedelijke sfeer. Komen graag weer terug.
9,0 – 28-06-2021
Familie Meinders
Eerste camper vakantie is ons goed bevallen, zeker voor herhaling. Goed advies gekregen van Niek.
9,0 – 26-06-2021
Hans en Nel Rutten uit Bleiswijk
Voor de derde x een camper gehuurd. Zoals altijd weer prima geregeld.We blijven steeds terugkomen omdat we gewoon weten dat het goed is
10 – 21-06-2021
Eef en Karin uit Hoogvliet
Dit was het 3e jaar dat wij een camper huurde bij Camper Travelfun en voor volgend jaar hebben we al weer vast gelegd. Dit was wel het 1e jaar met een grotere camper en dit is ons net als de jaren daarvoor prima bevallen. De reden dat wij hier huren is de fijne service en het persoonlijke contact met Niek. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven en als er wat is kun je appen met hem en krijg je snel antwoord. Er wordt ook meegedacht. Als we volgend jaar weer gaan reizen met een camper van Camper Travel Fun leggen we aan het begin van onze vakantie maar de periode voor het jaar daarop vast, want met de service van Niek en de lovende woorden zullen er steeds meer mensen denk ik daar gaan huren.
9,0 – 21-06-2021
Han en Marjo uit Prinsenbeek
Voor ons de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Geweldige service van Niek, alles klopte een fijn bedrijf en betrouwbaar.
9,0 – 31-05-2021
Dick en Marleen uit Nieuwerkerk aan den IJssel
Het was voor ons de eerste maal, een camper. Via Internet terechtgekomen bij Camper Travelfun. Lekker dichtbij. Omdat wij geen ervaring hadden en maar één week gehuurd hadden, wilden wij graag uitgebreide instructie. Nou dat was voor Niek geen probleem, ook de video’s met uitleg zijn handig. Wij wilden zo vroeg mogelijk op de start verhuurdag (vrijdag) vertrekken, Dat kon uiteindelijk donderdag al, heel fijn, een mooie meevaller waarvan we graag gebruik maakten. Jammer genoeg was juist deze week één van de meest regenachtige (waterdicht is de camper zeker), maar dan is zo’n ‘Tiny House’ op wielen helemaal een prima oplossing. Alles bij je, droog, verwarming aan boord. Wat een comfort. We hadden een Corado T337 met 2 vaste bedden in de lengterichting achterin. Voor ons, we zijn niet zo groot, meer dan genoeg ruimte. Zo’n uitvoering zouden we een volgend maal weer doen, want een volgende keer gaat er zeker komen. Bij het terugbrengen waren we even de weg kwijt, waardoor we iets te laat waren, onze excuses nog daarvoor.
9,0 – 26-05-2021
Berkelaar uit Schoonhoven
Goede camper en persoonlijke service!
9,0 – 26-05-2021
Els en Jan Boog uit Vlaardingen
Bij ieder contact met Niek kregen wij het gevoel elkaar al langer te kennen. Samen met rechterhand Jan (bedankt voor de rijles!) straalt hij kennis en plezier in zijn business uit. Ontspannen, met humor en enthousiasme neemt hij de tijd. (Het luifeltje en de stoeltjes stónden, in 10 minuten hoor Niek!) Onze eerste camper-vakantie in Nederland was erg geslaagd, ondanks droevig weer: koud,winderig en nat. Wij waren de eerste gebruikers van deze Carado T337: rijdt heerlijk, zeer soepele versnellingsbak, stuurt gemakkelijk in het verkeer, fijn in dagelijks gebruik, ruime bergingsmogelijkheden, fietsen lekker in de garage, goede koelkast en prima verwarming. Top. In de zomer gaan we het voor een langere periode proberen: met zon en met open grenzen. Met dezelfde camper natuurlijk.
8,0 – 25-05-2021
Brigitte uit DEN HOORN
Tweede keer bij Camper Travel fun gehuurd. Eerste keer een buscamper en nu de carado t132. Prettig formaat om mee te rijden en compleet uitgevoerd. Top camper. Gezien het matige weer in mei een juiste keuze om nu geen buscamper te nemen maar een half integraal. De eigenaar gaf leuke ideeën voor een volgende camper vakantie. Dus op naar de derde keer!
10 – 24-05-2021
John van Dongen uit Hellevoetsluis
De eigenaar en het personeel zijn zeer vriendelijk en meedenkend! Camper is goed onderhouden, compleet en schoon! Wij hebben er weer echt van genoten, ondanks het feit dat we alleen in Nederland terecht konden!
10 – 14-05-2021
Ruud Verspoor uit Capelle aan den IJssel
Zeer goede en vriendelijke service van Niek. Hij heeft een persoonlijke benadering, wat erg prettig is. Camper wordt ook volledig uitgerust geleverd en bij het ophalen wordt een goede uitleg gegeven. Camper was prima in orde. We hebben helaas de reis voortijdig moeten afbreken, maar ook dit werd door Niek op een erg fijne manier opgepakt. Kortom: alle lof voor Camper Travelfun!
9,012-05-2021
Victor en Caroline uit Vlaardingen
We zijn eerst bij Niek gaan kijken omdat we nog nooit met een camper op stap waren geweest. Hij nam alle tijd voor uitleg en vervolgens zijn wij een paar dagen met een camper door Nederland gaan toeren. Het is ons zeer goed bevallen. De camper is heel schoon en de bedmaten waren ook royaal genoeg. Het contact met Niek verliep heel goed. Het was voor ons luxe kamperen zonder het gedoe van een tent opzetten. Wij gaan zeker weer met een camper op stap!!!
9,0 – 9-05-2021
Frank van Aken uit Zoetermeer
We wilden een buscamper huren om uit te proberen hoe ons dat zou bevallen. We zagen op de website dat Camper Travelfun gespecialiseerd is in de verhuur van reisklare compacte camers voor een schappelijke prijs. De uitleg door sympatieke Niek die hiervoor voldoende tijd nam was uitstekend. De compleet ingerichte camper voldeed aan aan al onze verwachtingen. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
10 – 29-04-2021
Jeroen uit Voorschoten
Uitstekende uitleg, zowel vooral via de mail als bij het ophalen en zeker ook supersnelle reactie toen wij onderweg nog wat vragen hadden. Mooie, goed onderhouden camper en bij het boeken en hal;en/terugbrengen zeer flexibel. Tot de volgende keer!
10 – 28-04-2021
P&E M uit Zoetermeer
Evenals vorig jaar trokken we er dit jaar op uit met de Carado T337, een ruime camper ruim met genoeg opslag- en koelkastruimte, en prima in orde. Door de opstelling van de bedden in de lengte hoeft er niet gekropen te worden. Gezien de kou (11 april – sneeuw !) was de verwarming dit keer wel heel fijn om te hebben. ook een prettige optie: de achteruitkijkcamera wat in- en uitvoegen wel heel veilig maakt. Niek is enthousiast en flexibel met ophaal- of brengtijden; voor hem is onze vakantie heilig.
9,0 – 3-03-2021
Just Merks uit Zoetermeer
Wij wilde in het voorseizoen een camper huren. Echter door de Corona hebben we besloten dit uit te stellen. We zijn bang dat onze eerste camper ervaring een slechte zou zijn. Maar aan het enthousiasme van Niek heeft het zeker niet gelegen. Deze man heeft een passie voor zijn vak en nam alle tijd om ons te woord te staan en uitleg te geven. Hij had alle begrip voor onze beslissing. Wij komen later zeker terug om alsnog een camper te huren.
10 – 26-02-2021
Benjamin uit Rotterdam
Voor wat uitstapjes in Nederland wilden we graag voor het eerst een camper huren. Uiteindelijk bij Niek van Camper TravelFun uitgekomen en de Carado Vlow600 meegenomen voor een paar dagen. De camperbus is zeer goed bevallen en gaan we zeker nog vaker huren. Nu met wat meer ervaring gaan we waarschijnlijk ook een groter model uitproberen voor langere trips. Service van Niek was perfect! Goeie uitleg van de functies van de bus, aanvullend ook nog duidelijke filmpjes toegestuurd gekregen, flexibel en makkelijk te bereiken voor vragen. Kortom 100% tevreden, bedankt Niek, ons ga je zeker nog vaker terugzien
9,0 – 28-10-2020
Benito Heemskerk /Susan Hijdra uit Bergschenhoek
Voor het eerst een camper t335 gehuurd. Erg goed bevallen. Rondtoer Luxemburg gedaan,elke dag een nieuwe plek bezocht. Gelijk gereserveerd voor volgend jaar. Service top,zonder problemen en kosteloos camper een dag langer kunnen gebruiken. Bedankt Niek en Jan. Tot volgend jaar.
9,0 – 23-10-2020
Hans en Nel Rutten uit Bleiswijk
Voor de tweede keer een camper (Carado T135) gehuurd bij CTF voor 2 weken. We wisten al dat de service erg goed was. Eigenlijk voor mei /juni gehuurd maar door Corona zonder problemen of bijbetalen kunnen verzetten naar 21 augustus. We hebben een heerlijke vakantie gehad in Nederland en hopen nog vaak een camper te kunnen huren bij Niek.
10 – 14-10-2020
Nico Ris uit Rotterdam
We hebben al een keer eerder gehuurd en daarom dit jaar weer , super mooie camper met alle comfort ! Niek was wederom zeer duidelijk in uitleg met zelfs een instructiefilmpje via de mail , we zijn nu al plannen aan het maken voor een volgende keer !
8,0 – 14-10-2021
Rob en Ingrid uit Pijnacker
Goede voorlichting voor vertrek en flexibel.
9,0 – 11-10-2020
Simon en Marian uit Berkel en Rodenrijs
Hadden eigenlijk een camper gehuurd voor de eerste 2 weken in juni maar door de corona problemen in overleg met de Niek verplaatst naar september. Voor het eerst een camper gehuurd en mede dank zij goede uitleg van zeer gemotiveerde mensen ,ondanks aanpassing vanwege de corona,een super vakantie gehad in eigen land. Plaatsen bezocht waar je normaal gesproken niet zo snel naar toe gaat ,maar nu wel. Lekker in je eigen bubbel. Bij terug komst gelijk een optie voor volgend jaar genomen. TOP.
9,0 – 10-10-2020
Piet en Suzanne uit Bergschenhoek
Voor het allereerst een camper gehuurd en gelijk maar een flinke: Corrado T337. Voortreffelijke introductie gehad bij het ophalen. Het went vrij snel zo’n groot gevaarte, zeker als je het een beetje samen regelt bij het achteruit steken. Zeer complete uitrusting, alles wat je nodig hebt is aan boord. Zelfs de fietsen hebben een eigen stalling achterin. Superluxe vakantie gehad met rondje Holland vanwege de Corona. Kan niet wachten op bijvoorbeeld een trip naar Schotland of Noorwegen met zo’n campe
9,0 – 6-10-2020
Aad en Ellen van Waart uit Schiedam
Voor de 26ste keer hebben we een camper gehuurd. Dit keer voor de tweede keer bij Camper Travel Fun omdat de eerste keer in 2019 bij deze voortreffelijke en behulpzame camper verhuurder zeer goed bevallen is. Zoals bij vele huurders is onze initiële huurperiode in mei gecanceld en op een zeer prettige wijze door Niek verplaatst naar het najaar. Door allerlei problemen bij haar werkgever, de KLM, moest onze dochter haar gehuurde camper cancelen hetgeen zeer plezierig door CTF is geregeld. Onze 4 weken vakantie is, achteraf gezien, voortreffelijk verlopen zowel door de service van CTF als door onze keuze om door het oosten van Duitsland naar Oostenrijk te trekken van de ene camperplek naar de andere zonder last te hebben van allerlei corona maatregelen. Ter afsluiting: Niek en Jan, jullie runnen een top bedrijf met een top service en met top campers!
10 – 5-20-2020
Gert en Diny Zandsteeg uit Bleiswijk
Voor het eerst camper gehuurd en daarmee naar Frankrijk geweest. De camper is enorm goed bevallen. We wisten vooraf niet dat je eigenlijk overal kunt komen met de camper en hoe flexibel je bent. Camper Fun heeft bovendien alles goed verzorgd, alles wat je nodig hebt zit erin en hebben we ook gebruikt. Service van het bedrijf is uitstekend. In Frankrijk worden camperaars enorm in de watten gelegd.
9,0 – 29-09-2020
Marga en Rob uit De Lier
Voor de eerste keer een buscamper (Carado Vlow 600) gehuurd voor een midweek, vanaf maandagochtend tot vrijdagmiddag. De camper hebben we pas laat geboekt. We wilden graag na veel verhalen om ons heen zelf ervaren hoe het is om met een camper op stap te zijn. Langer dan een midweek was voor ons niet mogelijk, maar Camper Travel Fun was bereid om ons toch een buscamper te verhuren met de maximale tijd die we ter beschikking hadden. De camper inrichting voldeed prima aan onze verwachtingen. De buscamper, een automaat reed prettig. Door de trekhaak achterop de bus konden we met onze eigen fietsendrager de e-bikes meenemen en lekker in oost en zuid-oost Nederland tochtjes maken in het heerlijke nazomer weer. Het contact met Niek van Camper Travel Fun verliep erg prettig, zowel bij ons eerste oriënterend bezoekje 2 weken voor vertrek, maar ook bij het ophalen en inleveren. De uitleg was goed en voldoende om probleemloos 5 dagen ervaring op te doen en te genieten.
10 – 26-09-2020
Els en Frank uit Zoetermeer
Voor het derde jaar op rij een camper gehuurd en ondanks dat we onze reis een geheel andere invulling hebben gegeven wegens de coronacrisis in France, was het weer een heerlijke reis. De camper was natuurlijk perfect in orde; daar twijfelen we al niet eens meer aan! Bijzonder was dat voor de nog niet rijdende camperaar onder ons één ritje met Jan voorafgaand aan onze vakantie voldoende was om ervan overtuigd te raken dat het rijden met een buscamper niet zo veel anders is als het rijden met een gewone auto. Zo konden wij gedurende deze reis regelmatig afwisselen achter het stuur. Dank Jan! Ook fijn was de flexibiliteit bij halen en brengen. Doordat we hem vrijdag iets eerder mochten halen, konden we zaterdag op tijd weg. En bij terugkomst konden we gelijk na het schoonmaken ’s avonds nog door naar Bergschenhoek. Prettig geregeld!
9,0 – 23-09-2020
Ben en Wil Janssen uit Spijkenisse
Dit jaar zijn we voor het eerst met een camper op vakantie gegaan om te ervaren of dit echt iets is voor ons. Om die reden besloten om een buscamper te huren en dat is van alle kanten uitstekend bevallen. We zijn enthousiast over het gebruik van een buscamper en het daarmee op vakantie gaan. Wij zijn om! Ook is Camper Travel Fun ons uitstekend bevallen en wat ons betreft een echte aanrader. Alles wat perfect geregeld en verzorgd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen en alles in een vriendelijke en relaxte sfeer. De uitleg van de camper was voor ons als nieuwkomers ruim voldoende. Eigenlijk kunnen we geen verbeterpunten noemen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde vakantie en met deze ervaring op zak gaan we eens kijken of we een leuke camper kunnen scoren. Wie weet!
9.0 – 5-09-2020
Martin en Ans van Rijnsbergen uit Schiedam
In één woord GOED. Goede en ongedwongen uitleg. Eén klein puntje, binnen schoon moet beter. Controle op oude huurders. Nogmaals: goed, goed, ,goed. Huren voor herhaling vatbaar.

Reactie: Fijn te horen dat ons bedrijf en werkwijze gewaardeerd worden. Jammer dat er blijkbaar iets over het hoofd gezien is. Goed kan dus Beter. Door de groei in het aantal camperwisselingen is ons team lopende dit seizoen uitgebreid. We hebben er ook voor gekozen om de binnenzijde extra te reinigen, daar is nu een extra schoonmaak team-binnenzijde voor aangenomen. Dus binnen en buiten worden door ons schoongemaakt. En de huurders kunnen zich volledig over geven aan het camperplezier.….
9,0 – 25-08-2020
Cor en Gerry de Jong uit Krimpen a/d Lek
Toen wij bij toeval bij Camper Travel Fun kwamen vooreen buscamper was dat een schot in de roos! Eigenaar Niek nam alle tijd voor informatie en uitleg, is heel flexibel en bedenkt overal wel een oplossing voor. Ook het contact voor en tijdens de vakantie is top! Ook bij het inleveren verloopt het geheel in een ontspannen sfeer Bedankt Niek en Jan . Word zeker vervolgd!
10 – 13-08-2020
Frans en Mieke uit Rotterdam
Voor de vijfde keer zijn we met een camper van Camper Travel Fun op pad geweest. Dit keer een rondreis van vijf weken. De camper was perfect voor deze coronations. Alles aan boord en helemaal selfsupporting. De uitleg en begeleiding onderweg was weer perfect en iedereen was ook weer enthousiast toen we terug kwamen. Als het even kan was dit zeker niet de laatste keer. Nogmaals bedankt. En nog een fijne zomer
9,0 – 7-08-2020
Corina en Erik uit Maassluis
We zijn inmiddels min of meer een vaste (zeer tevreden) klant. Iedere keer een prima en nette camper mee gehad. Ook wij ervaren het contact met Niek en de andere helpende mannen als heel prettig, meedenkend en vooral betrokken.
10 – 2-08-2020
Cihan and Irem uit Netherlands
We rented a motorhome for 1 week, traveled to Alsace area and made roughly 1800km. Motorhome was in perfect condition. We had no troubles with the vehicle. All facilities in motorhome were perfectly working and in new condition. Niek always promptly answered all of our questions and helped us a lot both before and during our trip. Camper Travel Fun made our first camper experience very smooth and problem free. It will definetely be our first choice for the next time.
9,0 – 27-07-2020
Monica en Kees uit Rotterdam
Voor de 2e keer dezelfde camper gehuurd en ermee naar duitsland en oostenrijk geweest. Het was weer zo fijn..heerlijke camper met alles erop en eraan. Het contact onderweg met niek is heel fijn als je ergens niet uit komt. Geweldige service. Volgend jaar huren we zeker weer bij CTF.
9,0 – 27-07-2020
Joke en Wijnand uit Berkel en Rodenrijs
Wij hadden een uitstekend onderhouden camper. Alles was netjes en goed verzorgd. Voor ons was dit de 2e keer dat we met een camper van Camper Travel Fun op stap waren. Onze rondreis ging via Valkenburg, Luxemburg, Trier, Bernkastel, Cochem, Koblenz, Altenahr en via Maastricht terug. Onze fietsen achterop de camper mee. Het was een heel ontspannen vakantie. Zeker voor herhaling vatbaar.
8,0 – 27-07-20
Jan van der Berg uit Krimpen aan den IJssel
Fijne camper om in te rijden. Bed ( lengte bed) ligt prima wel wat krappe loop ruimte rondom keuken en sanitair.
9,0 – 7-07-2020
Jaap en Marieke uit Gouda
Als beginnende camperaars hebben we hele goede uitleg gekregen bij het ophalen van de camper. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. De bijrijder kreeg zelfs een voetenbankje mee! Ook de instructiefilmpjes zijn duidelijk. De camper is schoon en compleet ingericht. We hebben een hele fijne vakantie gehad.
9,0 – 3-07-2020
Simon En Petra Hoevers uit Halsteren
Voor de 2e keer een camper bij CTF gehuurd, en weer alles tot in de puntjes geregeld. Met heel dat Corona gedoe hadden we eigenlijk besloten om maar een jaartje in de tuin te zomeren. Echter toen de regels wat werden losgelaten zijn we toch eens op de site gaan kijken. Stond er toch nog een Camper voor 2 weken welke geboekt kon worden. Door Corona was iedereen wat afwachtend, normaal moet je er ruim op tijd bij zijn. Camper stond keurig klaar en alles weer netjes compleet. En ook nu weer keurige uitleg, waarbij men alle tijd voor je neemt, ook al heb je vaker gehuurd. Als je vergelijkt tussen meerdere verhuurders let dan goed op, bij Camper Trafel Fun is namelijk alles inclusief. Dus niet extra betalen voor stoelen en zo, alles zit er bij. Instappen met je koffertje en vakantie houden! Camper was zo goed als nieuw en alles werkt naar behoren, en als er iets niet goed is bel je Niek en hij regelt alles netjes voor je. Wij gaan volgens jaar gewoon weer lekker met de camper, dit jaar zijn we in NL gebleven ivm Corona, volgend jaar gaan we weer verder kijken. NL is overigen ook aan t e raden in de camper, fietsen achterop en genieten! Fietsendrager is ook inclusief, op alle campers. De 135 is fijn en compact voor 2 personen, vorige keer de 132, deze is even groot maar met dwars bed. De 135 doet wat ruimer aan, verschil is minimaal. O ja, vanmorgen camper terug gebracht, vanavond de borg al terug gestort gekregen. Niek, bedankt voor weer een fijne vakantie, tot volgend jaar!
10 – 29-06-2020
Hennie van Heiningen uit Berkel en Rodenrijs
Wij hadden de Pössl buscamper gehuurd en vertrokken met 2 volwassenen, ivm Covid zijn wij in Nederland gebleven ipv dat we van plan waren naar Bretagne te gaan. Wij hebben er ook geen spijt van gehad want er is nog zoveel moois te zien en te beleven in Nederland. Over de door ons gehuurde buscamper niets dan goeds. Alles rond de verhuur verliep soepeltjes, geen problemen gehad en heerlijk van de Allinclusive genoten. Goeie en duidelijke uitleg vooraf van Niek gehad en er viel niets op of aan te merken. Wat ik ook fijn vond is dat de borg de volgende dag alweer teruggestort was, dit heb ik elders wel anders meegemaakt. Volgende keer ga ik zeker weer via CTF.
10 – 28-06-2020
Karin Booltink uit Hoogvliet
In eerste instantie hadden we de camper voor 4 weken gehuurd om naar Frankrijk te gaan, maar gezien de Covid konden we daar niet naartoe. We hebben toen zonder problemen de huur periode naar 3 weken kunnen bijstellen en hebben een rondje Nederland gedaan. Andere verhuurders zouden dan de gereserveerde 4 weken in rekening brengen, maar Niek niet. Aangezien de campers van Camper Travel Fun alles erop en eraan hebben konden we gewoon op vakantie, aangezien de douches en toiletten op campings nog niet open waren vanwege de beperkingen. Als er vragen zijn kun je die gewoon stellen aan Niek en hij adviseert dan per app of belt. Wij hebben nu naar alle tevredenheid voor het derde jaar bij hem een camper gehuurd en hebben voor volgend jaar alweer gereserveerd. Ik zou Camper Travel Fun iedereen aanbevelen die met een camper met alles erop en eraan op pad wil. Er wordt ook heel goede uitleg gegeven voor je op pad gaat. Kort gezegd top vakantie gehad met een top camper!!!!
9,0 –12-06-2020
Jouke Bosma uit Rotterdam
Uitstekende uitleg bij huur en vertrek. Nadat we onze vakantie moesten onderbreken werd de camper zelfs op door bedrijf opgehaald. Wat een service.
9,0 – 21-06-2020
Karin Fluit uit Haastrecht
Mooie camper met alles er op en aan. Goede uitleg van Nick! Aan te raden voor een leuke vakantie en voor herhaling vatbaar
9,0 – 18-06-2020
Mienke en Robin uit Papendrecht
Inmiddels een vertrouwd adres geworden, meerdere campers gehuurd. Doch elke keer weer ruime aandacht en uitleg, met nadruk op kleine nuttige details. Iedere keer weer een feest om een camper te halen en te brengen. Zelfs contact onderweg om te vragen of alles naar wens verloopt. Hulde.
10,0 – 18-06-2020
Pons & Karin uit Schagen
Onze Vakantieplannen werden door de Corona crisis gewijzigd. Spanje werd een camper Nederland door cruisen. Ook één van de dingen die op onze Bucket list stond, dus waarom nu niet. We waren toch aan vakantie toe. En zo werd het, we huurden een camper bij Camper Travel Fun. Wat een fantastische service, mooie camper, volledig zelfvoorzienend met zonnepanelen (en tv), goede bedden, heel schoon, vriendelijke mensen, goede uitleg. Zelfs onderweg de mogelijkheid even met Camper Travel Fun te schakelen, als je denkt dat de opladers van de vouwfietsen niet in de garage zitten. Die zaten er natuurlijk gewoon netjes bij en met die grappige elektrische vouwfietsjes hebben wij nog vele kilometers gemaakt. We hadden niet het mooiste weer maar wat hebben wij genoten. De camper biedt zoveel comfort. Wij probeerden het voor een week maar potverdikkie wij hadden wel 4 weken weg willen gaan met ons huisje op wielen. Dus conclusie, voor ons voor herhaling vatbaar
10,0 – 7-06-2020
Familie Simons uit Strijen
Wij zijn via een vriend terecht gekomen bij Camper Travel Fun in Bergschenhoek. Het was voor ons de eerste keer met een camper. Prima jong en goed onderhouden campers, spik en span, volledig ingericht en uitgerust. Het enige wat je zelf mee moet nemen is persoonlijke spullen en kleding. Goed geadviseerd over het type en eigenschappen, Niek loopt de camper helemaal met je na met een heldere uitleg. Daarnaast kregen we een aantal filmpjes. Door de zonnepanelen en gas ben je redelijk onafhankelijk van stroom, je hoeft dus niet altijd een camperplaats of camping op te zoeken voor stroom. Mocht je onderweg nog een vraag hebben of iets is niet duidelijk, Niek reageert snel op de app, dat geeft een prettig en veilig gevoel. Ook verrast dat de borg al naar 2 dagen weer op de rekening stond. De volgende camper huur zal beslist bij Camper Travel Fun weer zijn, degelijk en betrouwbaar.
9,0 – 16-11-2019
Marian en Rutger Boggia-Fleur uit Schiedam
Voor de tweede keer hebben wij een camper gehuurd bij CTF. Met veel plezier zijn wij in de afgelopen herfstvakantie met de Pössel buscamper vertrokken met 2 volwassenen naar Toscane in Italië. De buscamper vinden wij een ruime camper, voldoende kastruimte, prima voldoende keukenmaterialen. Prima systeem dat de fietsendrager op de trekhaak (kan dan ook een e-bike op) met fietsen erop opzij geschoven konden worden zodat de achterportieren open konden. Enige nadeel voor mij was omdat mijn lengte 1.50 is dat de bestuurdersstoel niet lager kan zodat ik nét met mijn voet op de grond kwam als ik ging rijden. Voor de lange afstand op de snelweg lijkt dat iets minder een probleem dan zet je de cruise controle aan maar in de stad rijden is iets lastiger. Het huren van een camper bij CTF bij Niek weer soepel gegaan, hij neemt alle tijd om alles goed uit te leggen voor vertrek en je kan hem ten alle tijden bellen of appen bij vragen of problemen, tijdens de reis. Wij hebben gebruik gemaakt van camper en kampeerplaatsen in Italië, hiervoor het groene boekje gebruikt die in de camper aanwezig is. Het is zeker niet de laatste keer dat wij bij CTF een camper hebben gehuurd, het is een heerlijk gevoel van vrijheid zo’n camper.
10 – 12-10-2019
Eef en Karin uit Hoogvliet
Voor het 2e jaar een camper hier gehuurd. Goede uitleg uitstekende service en handige tips. Bij terug brengen van de camper vriendelijke ontvangst en interesse hoe de vakantie is bevallen. Voor 2020 bij terug brengen ook de periode gelijk vast gelegd. En een uitstekende camper met goed vermogen voor in de bergen.
10 – 12-10-2019
Aad en Janny uit Buitenkaag
Zijn de afgelopen 2 weken met de camper nr 5, Corado T337 op pad geweest, een rondje Nederland gemaakt. Over de de camper niets dan goeds. Wat een feest voor ons was, is dat de vloer geheel egaal was. Voor mij (Janny) als mindervalide een feest. Ik heb nogal eens de neiging om te vallen of mis te stappen. Ondanks het vreselijk slechte weer (elke dag regen) hebben we ons prima vermaakt. We zullen zeker volgend jaar weer bij Niek aankloppen. Hij heeft toch ook nog een oplossing bedacht in de garage zodat mijn rolstoel mee kon. Als dat geen service is!!!
9,0 – 3-10-2019
Hans en Margreet uit Bergschenhoek
Voor de 2e keer een camper gehuurd. Wederom goede uitleg gehad hoe alles werkt en toen wij een vraag hadden tijdens onze reis was Niek goed bereikbaar en kregen wij meteen advies. Kortom: wederom een geweldige vakantie gehad zonder zorgen!! Hans en Margreet
9,0 – 24-09-2019
Theo en Jeanet uit Honselaarsdijk
Voor de eerste keer met een camper (camper 8) een weekje op pad geweest om te ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan. We zijn helemaal om en vinden dit een ideale manier om op vakantie te gaan. Ook het huren van de camper bij CTF heeft daar zeker toe bijgedragen. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en instructie en een nette schone camper. Vergelijken met andere verhuurders kunnen wij niet doordat het onze eerste keer is, maar is ook niet nodig want onze ervaring met CTF is uitstekend dus komen wij gewoon weer terug.
9,0 – 15-09-2019
Els en Frank uit Zoetermeer
Voor de tweede keer een buscamper gehuurd bij CTF en daar drie weken mee op pad geweest. De camper was weer net zo compleet en comfortabel en een klein defect wordt door Niek op zondagavond onmiddellijk op afstand opgelost. Dat is geruststellend als je op vakantie bent! Het was weer prettig zaken doen met CTF!
9,0 – 9-09-2019
Frans en Mieke uit Rotterdam
Het is voor ons de vierde keer dat we een camper bij Camper Travel Fun hebben gehuurd. Dit maal camper nr. 7 de Weinsberg Cara compact. De gehuurde camper had alles in zich wat een mens zich kan wensen wanneer die een tocht gaat maken. Wij zijn 4 weken naar Scandinavië geweest en zelfs de elektrische fietsen gingen “moeiteloos” in de garage mee. Er is zelfs een omvormer aan boord om, tijdens het rijden, de batterijen van de fietsen op te laden. We gaan in het voorjaar weer op pad en zeker weer met een camper van Niek en Jan
9,0 – 23-08-2010
Tea uit Rotterdam
Prima camper gehuurd. Zeker zijn geld waard. We hebben prima onbezorgde vakantie gehad. De Camper bracht ons overal waar we wilden.
10,0 – 18-08-2019
Harris en Alinke van der Drift uit Vlaardingen
Wij waren van plan een maand naar Noorwegen te gaan met een camper. Omdat het onze eerste camper reis was lieten we ons informeren door Niek eigenaar van Camper Travel Fun. We kregen al de aandacht en informatie die we nodig hadden wat leidde tot het huren van een camper. We kregen een prachtige camper mee met al de luxe erop die je maar denken kan. Bij het ophalen van de camper kregen we een complete uitleg, een informatie map en nog praktische tips. Het reizen met de camper was erg leuk en de camper voelde al snel vertrouwd aan. Prima wagen! Wij kunnen iedereen Camper Travel Fun aanbevelen, een vertrouwd adres. Tip. Via internet kan je heel gemakkelijk het eigen risico afkopen tot 200 euro bij Allianz, het gaf ons een rustig gevoel.
9,0 – 10-08-2019
Els en Peter van Andel uit Elburg
Als tent kampeerders wilden wij eens een buscamper proberen. In Canada huurden we al diverse keren een enorme camper, maar dat leek ons in Europa niet echt handig. We houden van mooie wegen en gave plekken, met zo’n grote camper kom je daar niet. De gehuurde buscamper van 6 meter bleek een succes. We stonden op de meest fantastische camperplekken, parkeerden op gewone parkeerplaatsen en kwamen de meest steile en bochtige wegen prima door. De trek kracht (150pk) was perfect. De uitgebreide uitleg van te voren door de vriendelijke verhuurder en zijn vrouw was geweldig. Onze eigen auto stond veilig in de loods van de verhuurder. De camper was schoon, goed ingericht en had veel handige extra’s. Alles werkte goed. Twee keer moesten wij bellen omdat er iets was wat wij niet snapten en dat was geen enkel probleem, zelfs niet om 23.00 uur. De borg hadden we op de zelfde dag terug als dat we de camper terugbrachten, top! De verzekering die zelfs 24 uur per dag eventuele bandenproblemen dekte en alle andere voorkomende mankementen, gaf een rustig gevoel, evenals het eventuele vervangende vervoer. De verhuurder had alles echt super voor elkaar. We kregen bij vertrek zelfs nog een pak koffie voor bij de ook aanwezige Italiaanse koffiemaker. Wij hadden echt een onvergetelijke campervakantie en raden iedereen deze verhuurder aan. Kleinschalig, degelijk en betrouwbaar!
9,0 – 10-08-2019
Ronald & Ingrid uit Bleiswijk
Eindelijk was het 5 juli en hebben wij camper no 5 opgehaald om een rondje Frankrijk te doen. Na goede uitleg van Jan en Niek gingen wij op reis. Het is een geweldige vakantie geworden. Alles was aanwezig en hebben geen problemen gehad Na 3 weken hebben wij de camper weer ingeleverd en onze ervaringen vertelt en hopen volgend jaar weer een reis te gaan maken met een camper van jullie Nogmaals bedankt
9,0 – 8-08-2019
Piet en Grea Vlag uit Heenvliet
Na een prima uitleg van Niek hebben we bijna 4 weken door Scandinavië getoerd. Alles voor zo’n vakantie was aan boord van de buscamper aanwezig. Alleen een haakje in de badkamer voor een handdoek ontbrak. Camper Travel Fun is zeker aan te bevelen!
9,0 – 24-06-2019
Ingrid uit Den haag
We zijn voor het eerst met een camper op vakantie geweest. De uitleg was prima. De camper was compleet wat inventaris betreft. We hebben een leuke vakantie gehad. Het is ons zo goed bevallen dat we in het najaar nog een week gaan met de camper.
9,0 – 23-06-2019
Margreet en Jacob Jan uit Barendrecht
Wij zijn 4 weken met de camper naar Noorwegen geweest. De camper beviel ons erg goed, mede door de krachtige motor en gunstige indeling. De achteruitrijcamera (met het beeld zowel tijdens voor- als achteruit rijden) geeft veel rust en overzicht bij het rijden, de inventaris is zeer compleet. Ook de service en bereikbaarheid van Niek voor al onze vragen was perfect. Al met al hebben wij een super vakantie met de camper gehad.
10 – 20-05-2019
Aad en Ellen uit Schiedam
Wat hebben wij genoten! Wij als ervaren camperaars huren al sinds 1995 een camper bij verschillende verhuurbedrijven met uiteenlopende ervaringen, zowel goede als slechte. Vaak hebben wij bij terugkomst een lijstje met aanbevelingen voor de verhuurder, rammeltje hier, defect daar of zelfs iets dat de hele vakantie heeft bedorven. Maar …….. bij Camper Travel Fun hadden we helemaal geen lijstje met tekortkomingen. We liepen over van dankbaarheid voor zo’n voortreffelijke camper (no.5) waarin echt alles wat een ‘camperaar’ kan bedenken aanwezig was en functioneerde. Chapeau! Wat je bijvoorbeeld (bijna) nooit tegen komt in een gehuurde camper was de LPG gasinstallatie (geen gedoe met gasflessen) en de zonnecollector op het dak waarmee je zelf 230 Volt kan opwekken (denk aan het opladen van de accu’s van de e-bikes, camera’s, scheerapparaat, tandenborstel, etc.) . Om kort te gaan: Een camperbedrijf met een enthousiaste, flexibele en kundige Niek en Jan. Een fantastische camper die van alle gemakken is voorzien met volledige inventaris en onafhankelijk is van het bezoeken van campings onderweg. Wij bevelen dit bedrijf aan bij onze familie en kennissen
9,0 – 18-05-2019
Karin en Rick Wessels uit Zoetermeer
Weekje camper nummer 8 gehuurd. Deze week was bedoeld als “uitprobeer” week omdat aanvankelijk de maand oktober een rondreis door het binnenland van Spanje in het verschiet stond. We hadden niet eerder “gepamperde”. Doordat we in deze laatste periode voor het eerst grootouders hopen te worden, hebben we deze reservering geannuleerd. Om maar met de deur in huis te vallen: we zijn geen camperaars, denken we. We zijn planners en willen misschien teveel controle hebben. Dit helpt niet mee aan een ontspannen vakantie met (te) veel opties. Dit staat geheel buiten het gehuurde vakantiemiddel en het huren bij CTF. De camper (Weinsberg 650) voldeed goed. Het komt prima mee in het verkeer en is, met de nodige voorzichtigheid, goed hanteerbaar. Vooral door de grote gasvoorraad en het zonnepaneel ben je niet afhankelijk van een stroompaal. Buiten gasverbruik van verwarming en koelkast gebruik je alleen de zuinige spotjes. Verder is de camper na de uitvoerige uitleg/begeleiding van Niek en Jan eenvoudig te bedienen gebleken. Ondanks de (voorlopige) conclusie dat een campervakantie niet iets voor ons is, hebben we toch een fijne week gehad, waarbij de potentiële huurders graag naar Bergschenhoek doorverwijzen!!
10 – 13-05-2019
Liesbeth en Marcel uit Berkel en Rodenrijs
Als ervaringen tentkampeerders hebben we voor een weekje een Possl camper gehuurd bij Camper Travel Fun. Om eens uit te proberen of een camper voor ons leuk is. En na een weekje vakantie in Nederland (met overigens slechte weersomstandigheden) zijn we razend enthousiast geworden. Met dochterlief van 14 jaar verschillende steden af en met de Campercontact elke dag een nieuwe overnachtingsplek gezocht. Het ging allemaal heel gemakkelijk en Niek’s begeleiding en instructie maakte de ervaring ook gewoon leuk. Voor herhaling vatbaar!
10 – 22-04-2019
Wim en Marian van Asperen uit BarendrechtWe hebben een weekend de Carado T135 gehuurd om in Nederland te oefenen voor de ”grote vakantie” naar Noorwegen. De camper beviel uitstekend. Alles werkte zoals je verwacht. De camper is heel compleet; al zouden iets meer ophanghaakjes voor bv handdoeken fijn zijn geweest. We mochten van Niek de camper een avond eerder ophalen. Zeer flexibel; zo ook bij het inleveren. Top!
10 – 01-04-2019
Familie van Dam uit Bergschenhoek
Voor ons was het de eerste keer dat we een buscamper hebben gehuurd. We zijn door Niek zo goed voorgelicht dat we een heerlijke vakantie hebben beleefd. We zijn in maart naar Frankrijk gegaan. Van sneeuw tot prachtig weer hebben we gehad. En met de Possl als veilige plek hebben we volop kunnen genieten. We hebben al weer een nieuwe periode geboekt, want deze heerlijke bewegingsvrijheid is precies van we in onze vakantie nodig hebben.
10 – 13-10-2018
Aad en Janny Wols
Wij zijn 2 weken met de KNAUS camper op stap geweest. Daar ik mindervalide ben, hadden wij vorig jaar een Possl camperbus. Onze eerste reis met een Camper op uit te proberen hoe zoiets zou gaan. Mijn vrouw moet veel rusten en kan niet lang zitten, dus na een uur rijden, nemen wij een pauze. Zoeken een fijn plekje om te lunchen o.i.d. Het ging zo goed, dat wij dit jaar weer voor de herfst kozen. Dus wij nu met de Knaus op stap. Weer een fantastische vakantie in de Eifel, Luxemburg en Nederland. Niek heeft in de bagageruimte nog iets aangepast, zodat mijn rolstoel mee kon. Hij helpt je met alles waar nodig, en snel ook. Wij zullen in 2019 zeker weer bij Niek aankloppen, want hij is de beste op zijn gebied.
9,0 – 12-10-2018
Hans en Gerry
Samen met vrienden met 2 campers, allebei een Possl, naar Frankrijk, Normandië en Lourdes geweest. Een fantastische ervaring. De camper was helemaal compleet. Alle lof voor Niek, op het laatste moment toch nog iets in orde gemaakt voor ons. Niets was teveel gevraagd. Nogmaals geweldig en een geweldige ervaring die er toe zal leiden dat we vaker zullen huren bij Niek natuurlijk.
8,0 – 7-10-2018
Paul Willems
We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper. De informatie en de service zowel bij ophalen als bij terugbrengen was goed en compleet. De camper (6) was in prima conditie en heeft alles aan boord voor een heerlijke vakante en bovendien ruimte genoeg om nog allerlei andere dingen mee te nemen. Camper Travel Fun kunnen wij zeker aanraden!
9,0 – 2-10-2018
Wijnand en Joke Pijpers
Het was de eerste keer voor ons om met een camper op stap te gaan. Wij zijn heel enthousiast geworden van het camperen. Wij hadden een mooie camper. En hebben een rondje noord Nederland gedaan zodat wij ervaring konden opdoen met alles wat met het vakantie vieren met een camper te maken heeft. De service was prima. Iedere vraag die wij hadden (niet veel gelukkig) werden direct beantwoord. Niek, bedankt voor je support en service! Zeker voor herhaling vatbaar.
9,0 – 23-09-2018
Robin en Mienke v. Heumen
Camper gehuurd voor een week. Wederom alle tijd voor uitleg en demonstratie. Eventuele reisplannen werden besproken waarbij handige tips en aanwijzingen werden gegeven. Tijdens de reis nog enkele malen contact gehad met Niek. Problemen naar tevredenheid verholpen. Ook bij terugkomst alle tijd voor het uitwisselen van ervaringen. Door het enthousiasme van Niek ben je geneigd om nog voor het einde van het seizoen een camper te huren. Complimenten aan het bedrijf.
10,0 –23-09-2018
Els en Frank.
We kunnen niet anders dan de andere ervaringen volledig bevestigen. Vanaf de eerste bezichtiging van campers werden we enthousiast gemaakt door Niek. Je merkt onmiddellijk dat het geen ”gladde” verkoper is, maar een liefhebber en hij schatte ons heel juist in voor een buscamper. Met camper 11, de Pössl 2Win-Plus hebben we met veel plezier 3 weken rondgetrokken. Ook bij een klein ongemak reageert Niek onmiddellijk en adequaat. Na terugkeer landde de slogan van Camper Travel Fun pas goed. Het gaat niet om de camper, maar om de beleving. Wij zijn verkocht!
8,0 – 10-9-2018
Jolanda de Schapper-Blok
Vriendelijke ontvangst, soepel en klaarstaan voor klant op het moment dat er met de camper iets is.
10,0 – 8-09-2018
Ron en Jolanda
Na een teleurstellende ervaring vorig jaar bij een ander verhuur bedrijf wilde wij toch nog een keer een poging wagen . We kwamen uit bij Niek van Camper Travel Fun . De enthousiaste uitleg en goede service heeft ervoor gezorgd dat deze keer een super ervaring was en zeker voor herhaling vatbaar. Dus beste mensen let op waar u uw camper huurt en wil u ons advies ga dan zeker naar Niek van Camper Travel Fun . Dan zal ook uw ervaring onvergetelijk worden . Gr Jolanda
10,0 – 30-08-2018
Jaap
Ik kan niet anders zegen dan Top, de hele ervaring was subliem! Niek is een expert met passie voor campers! Wil je even lekker met zijn tweeën weg, dan moet je bij Niek zijn. De Pössl 2Win was voor ons perfect, lekker wendbaar maar van alle gemak voorzien. Ga zeker weer terug naar Niek in de toekomst!
9,0 – 25-08-2018
Mathijs
Wij zijn anderhalve week met bus 11 naar Denemarken geweest en daarna nog een weekje Nederland. Gezien wij in Dubai wonen moest alles op afstand en dit is zeer goed gegaan. Niek antwoord snel en is duidelijk. Geen vraag was te veel. Bij het ophalen stond de camper klaar en werd alles goed uitgelegd. Een mooie frisse bus met alles er op en er aan. Wij hadden gehoopt dat het kinderbedje (wij hebben een baby van net geen jaar) en ook in zou kunnen. Dit was helaas niet het geval. Dit is iets om volgende keer nog beter op te letten. De bus is een mooi formaat waarmee je zelfs in steden nog goed uit de voeten kunt. Wij hebben de bus een dag eerder ingeleverd last minute, en daar was Jan om hem in ontvangst te nemen. Ook weer zeer vriendelijk. De borg was na een paar dagen alweer op de rekening teruggestort. Top service en zeker voor herhaling vatbaar!
9,0 – 25-08-2018
Gerard Heijdra
Dit jaar voor het eerst een camper gehuurd en dat smaakt zeker naar meer. Niek heeft getoond een deskundige, vriendelijke en geduldige verhuurder te zijn en heeft ons van begin tot eind een relaxed gevoel gegeven. De Weinsberg was compleet ingericht en de elektrische fietsen konden al rijdend worden opgeladen. Wij komen de volgende vakantie echt weer terug bij Camper Travel Fun.
9,0 – 16-08-2018
Brigitte
Voor het eerst een camper gehuurd. Niek had de Camper van Pőssl voor ons vrij. Prima wagen om een week mee Normandië te doorkruisen. Voordeel van dit formaat is dat hij in steden ook prima hanteerbaar is. Vooraf goede uitleg en aandacht voor vragen. Kleinigheidje: de deurhor liet ons al vroeg in de steek. Gelukkig is dit naar beider tevredenheid opgelost. Komen hier zeker terug bij voor een volgende huurperiode. Dan ook kennismaken met wat er nog meer voor modellen campers te huren zijn.
10,0 – 1-07-2018
Adriaan en Ineke
Voor de tweede keer een camper gehuurd en de eerste keer bij Camper travel Fun. Prima ervaring met Niek. Een man die weet waar hij over praat en echt klantgericht en klantvriendelijk is! Wij hebben samen een heerlijke reis van twee weken naar Schotland gemaakt met de Corado(camper1) en heerlijk genoten van het gemak van een camper. Je kan stoppen waar en wanneer je wil en je bent niet afhankelijk van stroom of een camping. Echt genieten van je eigen huis op wielen met alles aan boord. Een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil.
8,0 – 1-07-2018
Cees Rensen
Wat viel op: De zeer persoonlijke contacten en aandacht. Tijdens de reis makkelijk overleg over een brandend controlelampje Camper en inventaris was prima in orde 2000 km per week inbegrepen. De camper die was gehuurd viel uit voordat de reis begon, maar hier is snel een vervangende splinternieuwe camper voor gevonden
9,0 – 1-07-2018
Simon Hoevers
Vooraf alle vragen beantwoord, niets was te veel. Erg goed geadviseerd over type en eigenschappen van de verhuurcampers. Bij het ophalen een goede uitleg over de camper met diverse bruikbare tips. Camper zag er spik en span uit, papieren klopten met de gemaakte afspraken. Reis prima verlopen maar helaas wat schade aan de betuurdersspiegel. Doordat we dit direct hadden doorgegeven was een nieuwe spiegel al besteld en kon er direct op na inleveren van de camper. Borg al na 2 dagen weer op de rekening. Al met al voor ons een zeer goede ervaring en wij gaan volgend jaar zeker weer huren bij deze verhuurder. Aanrader!
7,0 – 30-06-2018
H. Eikenbroek
Kwaliteit en service.
10,0 – 20-06-2018
Riccardo & Mieke Cantini
Camper Travel Fun..de naam staat zeker garant voor Fun. Was voor ons de eerste keer en vanaf het allereerste contact Niek was werkelijk niets te lastig voor hem. Begreep heel goed dat startende camperaars veel vragen hebben maar vol enthousiasme een super goede uitleg gegeven hoe een en ander werkt in de Camperwereld. Niek is zeker super klantgericht. We hebben voor de Camper 3 gekozen (Weinsberg 700) en werkelijk alles ! is aan boord. Een van de pluspunten van CFT. Bij het ophalen van de camper loopt Niek de wagen met je langs en geeft een goede en duidelijke uitleg (helemaal van belang voor startende camperaars) en toch met enige spanning (per slot van rekening rijd je niet elke dag in een 7 meter wagen) vertrokken naar huis om de wagen te ”laden”. Nou het rijden ging buitengewoon soepel en gemakkelijk. Goed zicht in de spiegels en door de hoge zit ook goed op de weg. Alleen thuis gekomen, is het best lastig een parkeervak te vinden maar dat lukte uiteindelijk gelukkig ook. Wij hebben de camper van 10 mei (Hemelvaart) (opgehaald op 9 mei) tot 25 mei 2018 gehuurd en de volgende dag bleek de radio (aux ingang) toch niet helemaal te werken zoals gehoopt maar zelfs dan (op Hemelvaartsdag) staat service bij Niek hoog aangeschreven. We konden in Bergschenhoek langs komen en hebben gezamenlijk het probleem opgelost en toen gingen we echt op pad. De eerste keer camperen. Wouw, dat is toch gaaf gebleken. Onderweg lekker op weg via Belgie, Luxemburg en Frankrijk naar Spanje. Ging helemaal goed en zooo relaxed. Onderweg nog even contact gehad met Niek, over de koelkast (bleek dat de waakvlam was uitgegaan) en binnen 3 minuten belde Niek ons op om te helpen, met 3 minuten was het probleem opgelost. Ook nu blijkt weer dat Niek voor z”n klanten klaar staat. Chapeau. Wat is een vakantie met een camper ontzettend leuk gebleken. Met de handige app (en boeken in de camper) van CamperContant is het zeer eenvoudig een Camperplaats te vinden en onderweg zie je zo vaak het special Camper verkeersbord dat je bijna – letterlijk – overal kunt overnachten en dan is het toch zo fijn dat je je huis op wielen bij je hebt. Wat ook bijzonder fijn van CFT is dat werkelijk alles aan boord is, van keukengerei, pannen, voldoende stroom voorzieningen, campingstoelen en tafel, waterslang met de benodigde koppelingen, voldoende lengte stroomkabel, oprijblokken en door de zonnepanelen ben je redelijk onafhankelijk van stroom ( je hoeft dus niet altijd een camperplaats of camping op te zoeken voor stroom), zelfs een koffieapparaat is aan bood, tot aan een volledige verzekering en de verzekering dat bij pech onderweg je geholpen wordt (of door Niek of door de Alarmcentrale). Huren bij CFT is echt compleet en goed geregeld. Het enige wat je zelf mee moet nemen is persoonlijke spullen en kleding en vooral een goed humeur maar zelfs als je dat niet hebt dan krijg je dat vanzelf door de lol die je aan camperen beleeft en de goede service en vriendelijkheid van Niek. Het is ons zo goed bevallen dat we verkocht zijn aan camperen en dit volgend jaar weer willen doen en dan komen we graag terug bij CFT. Wellicht kun je ergens goedkopere campers vinden, maar de persoonlijke touche en service van Niek is ook wat waard. Wat ook gemakkelijk is dat als jij met de camper aan het genieten bent, je auto veilig en droog bij CFT staat waar je ook geen zorgen over hebt. CFT is een absolute aanrader.
9,0 – 19-06-2018
Robin en Mienke v Heumen
Voor de eerste maal een buscamper gehuurd via Camper Travel Fun. Het plezier begint al bij het ophalen. Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg, niets is te veel. Wij konden de bus zelfs al een dag eerder ophalen, zonder hiervoor extra te hoeven betalen. Gedurende de reis tweemaal contact gehad met Niek, vragen naar volle tevredenheid afgehandeld. Hartelijke ontvangst bij terugkomst. Ruimschoots de tijd voor het uitwisselen van ervaringen, terwijl ook andere mensen hun camper kwamen inleveren. Omdat dit naar meer smaakte werden we uitgebreid geadviseerd over de mogelijkheden van een andere bus/camper. Complimenten voor dit bedrijf en de mensen die hier werken. Met recht dat zij de slogan gebruiken: ”Wij verhuren camperplezier”.
9,0 – 17-06-2018
Ale en Margriet
Prettige nieuwe camper. Van alle gemakken voorzien. Hoeft niet aan de elektriciteit als je geen extra”s doet – genoeg voor opladen telefoons en laptop en wat licht ”s avonds. Uitgebreide uitleg bij vertrek door enthousiaste Niek.
10 – 15-06-2018
Marcelle Franssen
Met de camperbus 2 weken de Noord-Atlantische kust van Spanje gereden. Een van de redenen om dit met een camper te doen was het weer. In Noord-Spanje ben je nl verzekerd van regen en dan is kamperen in een tent niet fijn. De camper is ons prima bevallen. Een krachtige machine, zeer wendbaar en met de fietsen achterop toch mobiel om ook zonder gemotoriseerd vervoer overal te komen. Wij hadden de camperbus gekozen met het grote bed van 1.54 breed. Want een goed bed en goede nachtrust is belangrijk op je vakantie. Dit betekent wel een wat krappere bus. Buscampers zijn sowieso wat krapper dan reguliere campers. Dus een goede relatie is ook een must ;-))) De camper was bij ophalen prima schoon, volledig ingericht en voorzien van zeer veel bergruimte. Camper Travel Fun heeft de beloofde service meer dan waar gemaakt. De reservering en alle online-zaken zijn prima en snel geregeld. En bij het ophalen van de camperbus een allervriendelijkst ontvangst, geen druk en een duidelijke uitleg over bediening en verzorging. Voor ons als Rotterdammers extra fijn dat het verhuurbedrijf om de hoek ligt. Bij terugkomst een aantal andere klanten ontmoet. Ook zij duidelijk zeer tevreden want zij huurden voor de zoveelste keer een camper. Wanneer wij weer met een camper(bus) willen reizen zullen we dit zeker weer via CTF regelen.
10 – 10-06-2018
Eef en Karin Booltink
Zoals het cijfer al laat blijken super goede ervaring
10 – 05-06-2018
Cindy
Voor het eerst, en niet voor het laatst, op reis met een camper. De keuze viel op camper 6 (Knaus). Het is ons uitstekend bevallen, het gevoel van vrijheid, gaan en staan waar je wil, en alles wat je nodig hebt is aanwezig, overal is aan gedacht. Niek geeft een hele uitgebreide uitleg, en staat onmiddellijk klaar bij vragen. Ook geeft hij leuke tips voor onderweg. De volgende reservering staat alweer, we hebben er nu al zin in, en uiteraard weer bij Camper Travel Fun!
9,0  – 26-05-2018
FPD
Possl buscamper 12 was in nieuwstaat en uitstekende uitleg. Flexibele huurperiode. Klein minpuntje was dat we een andere camper hadden uitgezocht maar die was door een planningsfoutje al verhuurd. Was prima opgelost en zeer relaxte vakantie gehad.
10 – 16-05-2018
Nicolette Heeren
Camper Travel Fun..ach als ik er aan denk word ik al helemaal blij en ben in gedachten weer op vakantie. Als startende camperaar aan het avontuur begonnen met manlief en hond en compleet verkocht. Het eerste telefonische contact met Niek was al zeer aangenaam en informatief, vol verwachting langs gegaan om te kijken en toen sloegen de kriebels helemaal toe. Gekozen voor de Weinsberg en in November op pad gegaan. Na heeeel geduldige en duidelijke uitleg gas gegeven en luid zingend het avontuur tegemoet. Van slapen midden in Beaune tot overnachten in Zuid Franse jachthaven onder de palmbonen en toen weer op het strand van Altea, hop naar wijnboer in Frankrijk en terug met sneeuw in de Ardennen onze Hercules ( de Weinsberg dus maar zo”n topper verdiend een eigen naam) heeft zich kranig gedragen. Airco in de warmte en kachel in de sneeuw. Onderweg nog even contact gehad met Niek, over lampje en ja hoor die leukerd belde meteen en uiterst geduldig terug. We tellen de dagen al af tot oktober en slaan dan onze armen weer om Hercules en mocht hij in de buurt staan Niek ook want we zijn verkocht!! Gas geven en op ontdekkingsreis want dat kan ook prima na de zomer hoor met zo”n comfortabel huis op wielen. Minpunt…heimwee naar de vrijheid en het zwerven.
9,0 – 09-04-2018
Rampatie Bhaggoe
Wij zijn in februari en maart met de Possl roadscruiser naar Spanje en Portugal geweest. Het is een zeer comfortabele wagen, zowel om te rijden als om in te leven. Ook als het vriest. Een aanrader. Niek was direct bereikbaar toen we een klein probleempje hadden. Kortom voor herhaling vatbaar.
9,0 – 06-11-2017
Marian Boggia- Fleur
J.l. herfstvakantie 13- 22 okt. 2017 zijn wij, man en vrouw, met de Hymer 512 op vakantie geweest naar Oostenrijk en noord-Italië met onze zoon van 18 jaar. In Oostenrijk paar dagen kunnen skieën op de gletsjer in Hintertuxer. Voor drie volwassenen vinden wij de camper aan de krappe kant. Tijdens het rijden voelt het stuur een beetje instabiel door de korte wielafstand maar de hoge zit geeft een geweldig uitzicht over de weg. Complete uitrusting in de camper zorgt ervoor dat je overal thuis bent. Prettig en flexibel contact met de verhuurder Niek, mailcontact wordt direct beantwoord en niets is teveel. Alles werkte perfect en ging soepeltjes met en in de camper, water af en toevoer, chemisch toilet, schotel vd tv, goed werkende koelkast, fijne campeerstoelen en tafel en prima fietsendrager.
9,0 – 28-10-2017
Adriaan Post
Voor het eerst gehuurd bij Camper Travel Fun en zeker niet voor het laatst. Wat een service! Niek is goed bereikbaar en bijzonder flexibel. Camper is zeer goed bevallen, keurig verzorgd en zeer compleet. Aanrader dus.
9,0 – 24-10-2017
Frank
Afgelopen herfstvakantie voor het eerst een camper gehuurd. De camper een Citroen Jumper (nr 11), was zeer compleet uitgerust. Alle inventaris zit er bij. Bij het ophalen, heeft Niek een uitgebreide uitleg over de camper gegeven. En bij het noemen van de bestemming, had Niek nog tips, en boeken met bezienswaardigheden. Al met al, een aanrader!
9,0 – 23-10-2017
Lucas
In oktober voor het eerst een camper gehuurd bij Camper Travel Fun (camper 3). Camper was compleet en lekker krachtig op de snelweg. Niek was zeer hulpvaardig, goed bereikbaar en had nog een paar goede reistips. Zeer aan te bevelen!
10 – 7-10-2017
Chris Almekinders
Wij zijn 4 weken op pad geweest met de Knaus Ti600ME. Een geweldige camper met veel opbergruimte een grote garage en heel wendbaar. Over Campertravelfun zijn we zeer tevreden. Proffesioneel, vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft zeker niet de laatste keer ! Chris en Désirée
10 – 26-09-2017
Winifred Broeder
Wij huurden dit jaar voor de tweede keer een camper bij Campertravelfun. Ditmaal de Possl-2WinR. Vijf weken door Zuid-Oost Europa getrokken en geweldig veel gezien. Fijne camper waarmee je goed kunt doorrijden als je een dag wat verder wilt komen en wendbaar bent in grote steden. De complete inrichting en het idee dat je terug kan vallen op een ervaren camperaar (Niek) voor als er wat is maakten het tot een zeer geslaagde reis. Wij komen zeker nog een keer terug!
9,0 – 22-09-2017
Wilke
Vriendelijk ontvangst en uitgebreide uitleg van de Possl 2winr bus 8. Het reizen met de camper is echt een aanrader. Vrijheid met comfort.
9,0 – 20-09-2017
Broekhuizen
Voor ons de eerste keer dat we met een camper op stap gingen. Vooraf uitgebreid tekst en uitleg gekregen. Onderweg liepen we nog tegen wat dingen aan, maar Niek bleek prima bereikbaar en was ons goed van dienst. Het is ons uitstekend bevallen!
10 – 18-09-2017
Jaco van Beelen
Heerlijke campervakantie beleef. Veel te kort dat gaan wij volgend jaar overdoen, maar dan voor minimaal 3 weken. En Niek bedankt voor de uitstekende service en adviezen. Wij komen zeker weer bij je terug.
10 – 10-09-2017
Sjaak van den Berg
Heel onverwacht wilden wij een camper huren. Deze hadden wij nodig om als vrijwilliger aan de slag te gaan tijdens de Tour for Live. Een sponsor fietstocht voor de Daniël den Hoedstichting. Voor die periode was er nog een Possel buscamper ((nr 11) beschikbaar. Alles zag er keurig netjes uit, was goed ingericht. Ideaal met de zonnepanelen op het dak, we hadden nergens een plek met stroom nodig. Een goede uitleg van Niek gehad. Een heel klantvriendelijk bedrijf. Het was genieten dat wij tijdens de tour de camper bij ons hadden.
9,0 – 03-09-2017
Ria en Lex
Van onze kinderen een week campervakantie kado gekregen tgv onze pensionering. In het verleden hebben we veel gecampeerd en dit wilden we graag in een camper een keer meemaken. We hebben een hele fijne week in een zeer complete Knaus mogen ervaren. Onze eigen electrische fietsen konden mee in de garage van deze camper. De bestemming was Normandië maar door het prachtige weer eind augustus werd het een rondrit door Zeeland waar we ook heel veel gefietst hebben. De service door en de contacten met Niek hebben wij als zeer prettig ervaren.
10 – 15-08-2017
Vioolschool Voorburg
Wij hebben het huren van een camper bij Camper Travel Fun als zeer positief ervaren. Niek, onze tussenpersoon is zelf een bevlogen camperaar en staat je bij in raad en daad! Wij zullen zeker nog een keer een camper gaan huren bij Camper Travel Fun!
9,0 – 14-08-2017
Teus en Corrie
Al meerdere keren bij Niek een camper gehuurd. altijd een gezellig ontvangst als we de camper komen bekijken . duidelijke uitleg . dit jaar weer een prachtige reis gemaakt richting Italië .inrichting en bedden zijn
uitstekend . komen zeker weer terug om bij Niek een camper te huren . zeer tevreden kant Teus & Corrie
9,0 – 14-08-2017
Martin vd Burght
In juni en juli hebben we 7 weken een rondreis van 8000 km door Denemarken, Zweden en Noorwegen gemaakt. Op de Scandinavië beurs waren we Niek van Camper Travel Fun tegengekomen en waren we meteen weg van zijn campers, voor ons was de Possl 2 winR voor deze trip het meest geschikt. Een compacte camper (6 meter) met toilet,extra grote koelkast en veel opbergruimte , ook met een opvallende krachtige motor, vooral fijn voor in de bergen. De inventaris voor 3 personen is compleet ingericht, de ramen en deuren zijn voorzien van horren en lichtdicht zonwering. Goede service en verzekering vinden wij ook erg belangrijk en dat ondervonden we in Noorwegen toen het olielampje spontaan ging flikkeren, de olie bij gevuld maar dat hielp niet en verschillende garage,s langs gegaan maar niemand had tijd om ons te helpen, toen Niek gebeld en hij heeft voor ons een dealer in Noorwegen gebeld die ons wel snel kon helpen ( het bleek een software probleem te zijn) en de voorgeschoten kosten waren vóór onze terugkomst al op rekening gestort. Al met al zijn we zeer tevreden over Camper Travel Fun en de geleverde service en kunnen hun ook van harte aanbevelen . Martin en Ineke vd Burght
10 – 21-07-2017
Marcel van der Stelt
Wij hadden een camper (Carado T132) gehuurd bij dit verhuurbedrijf en dat was een groot succes! Groot pluspunt is, dat alles is in begrepen in de toch al aantrekkelijke prijs! De jonge camper was in een uitstekende staat! Vriendelijke en enthousiaste mensen die je van te voren alles goed uitleggen! Borg was binnen 2 dagen terug gestort. Fantische vakantie gehad met een camper van dit bedrijf!
9.0 – 21-07-2017
Ria en Frans Hol
In juni en juli 2017 een rondreis gemaakt met een camper door Spanje en Portugal. In de voorbereiding heel wat sites bezocht om een camper voor een periode van 7 weken te huren. Mede door een positieve aanbeveling van kennissen zijn we bij Camper Travel Fun terechtgekomen. Een van onze wensen was dat twee elektrische fietsen mee genomen konden worden. Wij hadden gelezen dat dit door het gewicht moeilijkheden zou kunnen geven. Niek heeft toen de binnengarage van de Knaus Ti600ME aangepast. Hij heeft twee railingen met knijpscharnieren en twee railsen op de vloer gemonteerd. Tevens heeft hij een omvormer geplaatst zodat de fietsen tijdens het rijden opgeladen konden worden. We hebben een prima reis achter de rug, mede door de goede staat van de camper. Ook hebben wij onderweg per email enige vragen gesteld waar Niek zeer snel en professioneel op reageerde. Wij gaan zeker nog een keer een camper huren bij Camper Travel Fun. Goede prijs, goed materiaal en behulpzaam en betrokken personeel. Een aanrader.
10 – 20-07-2017
Erik de Jong
Fraaie complete camper ! Keurige en vriendelijke service !! Genoten van goede kilometers, maar vooral ook van de kampeermogelijkheden van de camper ! Wij komen zeker nog een keer terug.
9,0 – 12-07-2017
Gerda de Jongh
Voor het eerst een camper gehuurd. Mijn man kwam met het voorstel, ik heb kampeer ervaring hij nauwelijks. Kwamen bij Niek terecht. Er was een prima camper, possl 7 roadcruiser geschikt voor 2 personen en onze hond. Goede deskundige uitleg. Mocht je nog niet enthousiast zijn wordt je dat wel door Niek (en niet overdreven). Prijs /kwaliteit zeker in verhouding. Camper is zeer compleet. Aan de vouwfiets hebben niet zo veel gehad, te heuvel/bergachtige omgeving. Wij vonden de camper toch te klein om met z’n 2 en in te bewegen, tijdens rijden veel rammelen. Het 2 persoonsbed is hoog om in te klimmen. Wij vonden het toch lastig om met de camper naar een stad te gaan. Vooral een geschikte parkeer plaats te vinden. We hadden prachtig weer en hele mooie campings. We hebben niet op camperplaatsen gestaan. Voor ons eerst, maar wel laatste keer. en dat ligt zeker niet aan de verhuurder, of de camper. Zit hem vooral bij ons. Kortom wel een super ervaring, goede camper, en vakantie gehad.
9,0 – 10-06-2017
Eikenbroek
Camper huur. Hoge servicegraad. Kennis van zaken. Goede adviseur bij keuzebepaling
9,0 – 20-06-2017
Ellen en Wil Walhain
Deze eerste keer huren was extra spannend voor onze trektocht door Noorwegen. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken. Geen camping nodig voor meerdere dagen, zo compleet en comfortabel was de Hymer met zonnepaneel en tanks en schotel tv. We zaten vorstelijk, en sliepen dat ook in het vaste dwarsbed. Bedankt Niek voor de onvergetelijke ervaring.
10 – 20-06-2017
Friso Wiegman
Met camper 3 een week op reis geweest door Nederland. Een fijne camper, niet al te groot maar ruim voldoende voor een gezin met 1 kind van 3. Volledig uitgeruste camper, perfect en netjes afgeleverd bij aanvang. Er wordt door Niek met zichtbaar plezier en passie gewerkt aan het mogelijk maken van onbezorgde campervakanties. Ons gezin staat voor een uitbreiding, we gaan hier zeker een keer terug voor een camper die geschikt is voor 4 personen. Keuze genoeg!
9,0 – 8-06-2017
Ale Algra
Wij zijn zeer hartelijk ontvangen door Niek toen we in november een camper gingen kiezen. Hij heeft ons goed geadviseerd en de bus die wij uiteindelijk huurden is uitstekend bevallen (camper 7 op de site, een Possl). Wij komen vast weer terug om hier nog eens te huren.
10 – 7-06-18
Joop en Anneke
Dit was onze eerste ervaring in het omgaan met een camperbus. Tijdens een proefritje werd ons door Niek het rijden en parkeren met zo’n bus bijgebracht en kregen we enkele nuttige tips aangereikt. Ons einddoel was Normandië (Sainte-Mère-Église) en hebben onderweg in ritjes van gemiddeld 170 km in twee weken 8 mooie campings aangedaan en 2 camperplaatsen. Gelukkig hadden wij als reserve ons eigen navigatiesysteem meegenomen want bij vertrek bleek het oorspronkelijke navigatiesysteem kapot en zonder is het zoeken naar geschikte campings niet gemakkelijk. De bedden waren heerlijk om in te slapen en de rest van het meubilair was prima in orde. Fijn was dat de camper volledig was uitgerust met pannen, servies en bestek zodat alles precies op maat in de laden paste en geen gerammel te horen was tijdens het rijden. Het rijden met alleen buitenspiegels was voor ons nieuw maar daar waren we al snel aan gewend. Handig waren de twee extra kleine buitenspiegels die je ook van binnenuit kon instellen op de dode hoeken waar de grote spiegels geen zicht op gaven. Aan de camera bij het achteruitrijden hebben wij veel gehad, al is het handig dat een tweede persoon buiten gaat staan om aanwijzingen te geven. De financiële afwikkeling was prima in orde alsmede een tip over een extra verzekering voor het eigen risico waar wij gelukkig geen gebruik van hebben hoeven te maken. Het was een heerlijke vakantie en we hebben erg genoten. Alles tezamen genomen zijn wij zeer tevreden over Camper Travel Fun en zullen in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van hun diensten.
9,0 – 26-05-2017
Frans en Mieke RuijgersWij zijn in september 2017 met de 561 twee weken op pad geweest. Wij hadden eerder campers gehuurd, maar Camper Travel Fun zit onder de rook van Rotterdam. Verhuurt goed materiaal voor een prima prijs. Het is ons zo goed bevallen dat we morgenochtend (27 mei 2017) met de 562 voor drie weken naar Scotland vertrekken. Natuurlijk de complimenten voor Niek die alles prima heeft voorbereid. Tot over drie weken.
10 – 13-05-2017
Barend en Ankie
Wij zijn van 21 April tot 5 Mei op pad geweest met de Hymer 562. Via Duitsland, Denemarken en Zweden zijn wij in Noorwegen aangekomen en hebben daar rondgereisd. Dit was onze eerste vakantie met een camper en zeker niet onze laatste, wat een enorme ervaring. Met dank aan Niek, die ons duidelijke uitleg en tips heeft gegeven. Op naar volgend jaar maar dan wel 4 weken met een camper van Niek.
9,0 – 12-05-2017
Anne en Annie van Driesum
In 2016 zijn wij in contact gekomen met Camper Travel Fun. In mei 2016 hebben wij Camper 2 geboekt voor 2 weken in september In mei op de verhuur locatie fantastische uitleg en informatie gekregen over Camper 2. Eigenlijk wilde wij gelijk instappen en vertrekken. September de camper opgehaald met nog even de laatste details doorgenomen. Volledig ingerichte Camper voor een prima prijs. Naar Kroatië Slovenië Oostenrijk Duitsland geweest. Het is een fantastische vakantie geweest. Camper Trafel Fun zeer hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wij zijn net weer terug van 1 week Oostenrijk Duitsland met Camper 6 Wij kunnen niet wachten op onze volgende vakantie in september 2017 voor 2 weken met Camper 2. Voor 2018 zijn de plannen al in ver gevorderd stadium Camper 7 staat hoog op ons verlang lijstje. Wie eenmaal met Camper Travel Fun op vakantie gaat wil niets anders meer. Met vriendelijke groet, Annie en Anne van Driesum.
9,0 – 10-05-2017
Monique Nijhoff
Wij huurden een zeer complete camper, die in zeer goede staat verkeerde .
9,0 – 24-04-2017
Anneke en Arjen
Wij zijn begin april voor 2 weken met de Knaus op stap geweest. Een superervaring!! Over de uitleg en verzorging waren we héél tevreden. Het contact en het vertrouwen wederzijds was heel plezierig. De camper werd vooraf nog voorzien van een omvormer waarmee wij de accu’s van onze elektrische fietsen onderweg op konden laden. Wat een service! Niek en maatje! : heel erg bedankt – het is zéker voor herhaling vatbaar.
10 – 28-10-2016
Marcel & Simone
Al jaren dromen wij van het reizen met een (bus)camper. Via Camper Travel Fun werd deze droom werkelijkheid. In oktober zijn we er een weekje op uitgetrokken met de Pössle Roadcruiser en het reizen met deze camper heeft onze verwachtingen in menig opzicht zelfs overtroffen. Het huren van een camper bij Camper Travel Fun is wat ons betreft een regelrechte aanrader. De campers zijn zeer compleet uitgerust, aan alles is gedacht. Gerard uit Drunen slaat wat ons betreft de spijker op z’n kop: “Kwalitatief dik in orde. Compleet en netjes. Niek zorgt ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt. Duidelijke voorwaarden en goede service.” Ook wij zijn erg tevreden over Camper Travel Fun!!! Met onze dank aan Niek voor de goede service, de waardevolle tips en adviezen en je tijd en aandacht. Het was TOP!!!
9,0 – 28-10-2016
Aris Jan Hofker
Camper Travel Fun zorgt voor een zorgeloze vakantie met de camper. Twee weken de Possl Roadcruiser gehuurd. Hreel fijn dat de camper zo compleet is, aan alles is gedacht. Niek geeft ook een prima uitleg en is bij vragen goed bereikbaar, DE Possl reed fantastisch en heeft een prima kachel op gas. Heel comfortabel bij 2 graden boven nul. Niek veel succes!
10 – 12-10-2016
G Hoornweg
Nog even een weekje weg in het najaar van 2016 na een mislukte zomervakantie, we huurden een Pössl 2 Win R. Een vrij nieuwe bus met alles erop en eraan. Heel fijn dat de camperbus zo dichtbij konden halen en terugbrengen. Konden helaas niet op de afgesproken dag vertrekken wegens een zieke kat, maar de service die we kregen was fenomenaal! Nogmaals Dank Niek voor je uitstekende service, we hadden een fijne week!
9 – 17-09-2016
Winifred Broeder
Wij hebben met de blauwe Hymer van Campertravelfun vier weken door het noorden van Europa gereisd. Wij hadden geen eerdere camper ervaring en de uitgebreide uitleg voor vertrek van Niek was daarom heel prettig. Ook heel fijn is dat aan alles is gedacht, je krijgt echt een compleet uitgeruste camper mee, van pleisters tot en met een paraplu! Helemaal super was het zonnepaneel waardoor je veel vrijer bent in het kiezen van een overnachtingsplaats. Wij komen graag terug!
9,0 – 6-09-2016
Gerard
Prima Hymer camper. Kwalitatief dik in orde. Compleet en netjes. Niek zorgt ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt. Duidelijke voorwaarden en goede service. Wij waren erg tevreden.
9,0 – 28-08-2016
Loes en John
Ja geweldig hoor! De Knaus met lengtebedden gehuurd voor drie weken. Noord Duitsland bezocht tot aan Polen was super. Van alle gemakken voorzien deze camper, omdat er zonnepanelen en gas voor de koelkast was, was er geen stroom nodig. Prima hoor kan je langer op een plek staan. Voordeel er is altijd plek! Super service van Niek, dank daarvoor, camper was van alle gemakken voorzien.
9,0 – 21-08-2016
Ton en Marij de Haze
Tot 2x toe een camper gehuurd bij Camper Travel Fun. Prima service. Eigenaar Niek denkt mee. Als eigenaren van een E-bike heeft Niek een passende fietsendrager op de Hymer laten monteren. De camper is schoon, volledig ingericht en zelfs zonder extra kosten eerder beschikbaar. Punt van aanbeveling: een geüpdatet navigatie_systeem. Camper travel fun bevelen we warm aan.
10 – 16-07-2016
Peter
In juni zijn we 3 weken met een perfecte Hymer en twee fietsen naar Noorwegen geweest. De camper was echt van alle gemakken voorzien en specifieke wensen werden door Niek (van Camper Travel Fun) met enthousiasme begroet en gerealiseerd. We hebben dan ook een hele zorgeloze vakantie gehad en ook het rijden op de kleinere weggetjes was zeer goed te doen. Bij een volgende campervakantie gaan we zeker eerst weer contact opnemen met Camper Travel Fun. Want Camper-plezier is bij hun gewoon te huur tegen een concurrerende prijs!!
10 – 21-04-2016
Urbanus
Heerlijke week in Frankrijk gehad, met dank aan de Hymer die we hier hebben gehuurd. De camper reed geweldig (zat power!) en was aan de binnen- en buitenkant zeer gebruiksvriendelijk. Volgende keer zullen we een wat ruimere camper huren, maar dat is naar ik heb begrepen geen probleem bij Camper Travel Fun.

Camperplezier te huur

 

 

Copyright © 2024 camper travel fun