Te koop…Om ook verkocht te raken…..

Verknocht aan de camper? We hebben weer een paar mooie exemplaren in de verkoop!

De Carado T132 uit 2017, een mooie compacte, maar volledig complete camper met alle voorzieningen om zelfstandig te reizen. Net onder de 6 meter. Een zonnepaneel voor het vrij staan zonder vaste stroom, een goed bruikbare douche. Een vast bed en voldoende ruimte in de garage, in de kasten, ja zelfs een hangkast is aanwezig….

Kortom een heerlijke vakantie reisgezel!

Carado T132

De Pössl Roadcruiser uit 2017, de Heilige Graal onder de buscampers met een ruime indeling. 640 cm lang reisplezier! Met lengte bedden welke tot 1 groot bed te maken is van 200 x 195 cm! Verder het bekende ‘Raum-bad,, een draaibare douche. Hierdoor is er meer ruimte wanneer de douche ruimte even niet nodig is.
De camper is uiteraard voorzien van een zonnepaneel voor complete vrijheid, een camera aan de achterzijde, omvormer en een gemakkelijk weg te draaien fietsenrek aan de achterzijde.

Pössl Roadcruiser

De Carado T337 met lengte bedden, 695 lang.
Uitgerust met een zonnepaneel, automatische schotel met TV.
In de grote garage kunnen de fietsen binnen staan en via de omvormer kunnen elektrische fietsen zelfs opgeladen worden!.
Kortom een ruime camper met goed te gebruiken douche welke weer zelfstandig kan functioneren, zonder meteen aan de elektra te moeten.

Carado T337


[ssba]
Camperplezier te huur

 

 

Copyright © 2021 camper travel fun