Pssst…Camperplezier is het nieuwe normaal..!!

6 mei 2020

Na maanden van stilstand zien we nu de eerste kieren naar de campervrijheid ontstaan..
De komende weken gaan onze campers voorzichtig de wereld weer verkennen. Misschien eerst in eigen land. En zodra de gelegenheid zich voordoet en de situatie veilig genoeg is in kleine stapjes weer de grens over.

De camper weet niet beter dan dat ze ons mee neemt op een geweldige ontdekkingsreis… Ons huis op wielen, onze vertrouwde omgeving, waar we ons thuis voelen en tegelijk onderweg kunnen zijn. Met altijd je eigen bed, je eigen sanitair, met douche en toilet. Je keuken met koelkast en kookplaat. Je gezellige zitgroep. En voor buiten een set stoelen en tafel om heerlijk onder je eigen luifel te kunnen genieten.
De camper wist niet beter dan dat dit camperplezier was…Hoe vaak heeft ze zich niet verwonderd over het genot van de reis, de simpele dingen onderweg, de rust die alles weer bijzonder maakt. En het plezier dat de tijdelijke bewoners hieraan beleven.
Nu pas lijkt die ongelofelijke overweldigende vrijheid het nieuwe normaal te zijn geworden. De kleine dingen groot maken, je eigen vrijheid kunnen kiezen. De camper wist het, heeft het altijd al geweten…
De camper is er al geweest, ze heeft de kilometers al gereden en zich ieder keer weer verbaasd over de schoonheid onderweg. Het plezier van de loom slingerende weg, langs bossen. Dan weer eens stoppen om van het uitzicht te genieten. Even de frisse geur opsnuiven van een beekje. Even de rust vinden om aan de rand van een glooiend weiland de lunch te gebruiken. De verse koffie … gebakken eitje….

Wat kan het toch normaal zijn….Camperplezier, het is gewoon te normaal…..

 

 

 

[ssba]
Camperplezier te huur

 

 

Copyright © 2022 camper travel fun