De Franse VakantieDagen 21 en 22 januari in Amsterdam

Frankrijk met de camper, wie heeft er niet van gedroomd als je onderweg in Frankrijk op de mooiste plekken weer een camper tegenkwam…

Frankrijk is een gigantische verzameling van mooie plekken. De Normandische kusten, met de ruige kalkstenen kliffen en prachtige vergezichten. Bretagne met zijn eigen cultuur. De Procence, met misschien wel het mooiste dorp van Frankrijk: Les Baux-de-Provence. De leuke kleine dorpjes met de gezellig marktjes, de prachtige natuur, Frankrijk is het camperland bij uitstek, mooie tussendoor wegen en heel divers. Daarbij zijn er vele campings, maar ook ongelofelijk veel camperplaatsen. Dus overnachten midden in een historisch dorpje om vroeg in de ochtend lekker naar de bakker te wandelen, of pal aan de kust wakker worden uitkijken om de vertrekkende vissersbootjes….Met de camper is het allemaal mogelijk.

Het weekend van 21 en 22 januari staan wij in Amsterdam op ‘De Franse VakantieDagen’ vakantiebeurs in de Westergasfabriek.
Hier kan je alvast de sfeer opsnuiven…..

 

De Franse Vakantiedagen in de Westergasfabriek (Panninistraat 37), Amsterdam zijn open voor publiek op zaterdag 21 januari van 10.30 tot 19.30 uur, en op zondag 22 januari van 12.00 tot 17.30 uur. Zondagmorgen verzorgen Thérèse Steinmetz en Philippe Elan tussen 10.00 en 12.00 uur een exclusief koffieconcert als start van de tweede beursdag.

Toegangsprijs vanaf € 8,75 per persoon.

 

 

Le Tresort campervakantie stedentrip

Le Treport Noord Frankrijk

Fermaville Normandie

Fermaville Normandie

Bretagne, camper huren

Bretagne

Vlakbij de camperplaats Veules les Roses

[ssba]
Camperplezier te huur

 

 

Copyright © 2022 camper travel fun