caravana 2016

Caravana van 21 t/m 26 januari 2016

Leeuwarden, 25 november – Dat de kampeerbranche het goed doet, is duidelijk te merken aan de inschrijvingen voor Caravana 2016. Bij de caravans en campers zijn nog enkele plekken beschikbaar, evenals bij de campings, maar het segment vouwwagens is tot de laatste vierkante centimeter volgeboekt. De grootste en populairste vakantiebeurs van Nederland wordt gehouden van 21 t/m 26 januari 2016 in het WTC Expo in Leeuwarden.

Met ruim 40.000 m2 aan expositieruimte biedt Caravana een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, vouwwagens, vakantietrends en kampeeraccessoires. Maar ook  iedereen die op zoek is naar een nieuwe vakantiebestemming, is bij Caravana aan het juiste adres. Nergens anders in Europa komen zo veel campings, VVV’s en recreatieparken bij elkaar om bezoekers de sfeer van het kamperen te laten proeven en de mooiste plekken van Europa te laten zien.

Thema: ‘Droom verder’
Onder het thema ‘Droom verder’ stimuleert de Caravana 2016 zijn bezoekers om weg te dromen bij alles wat de grootste kampeerbeurs van Nederland te bieden heeft. Zo is er het Droomplein: een nieuw plein met campings, accessoires en kampeermiddelen om bij weg te dromen. De Droomvlucht is een route die de bezoeker langs alle grote publiekstrekkers brengt.

Nieuw op de Caravana: De kampeerauto van het jaar verkiezing

Voor het negende jaar op rij houdt de NKC de verkiezing Kampeerauto van het jaar. De Kampeerauto van het jaar 2016 zal – anders dan vorig jaar – een echte publieksprijs worden. Er is geen vakjury meer die een voorselectie maakt. Er kan worden gestemd op drie categorieën: bus, integraal en half integraal. Ook is er, net als afgelopen jaar, per categorie een winnaar. Vanaf oktober kan er op de site van de NKC gestemd worden op de genomineerde campers. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Caravana.

Caravana-logo

[ssba]
Camperplezier te huur

 

 

Copyright © 2022 camper travel fun