Camper Travel Fun op de Scandinavië-XL

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober kun je je in Hart van Holland in Nijkerk onderdompelen in Scandinavische sferen op de beurs Scandinavië-XL. Camper Travel Fun is met verschillende campers aanwezig op dit evenement.

Al onze campers zijn er al verschillende keren geweest….. Scandinavië en reizen met een camper: de perfectie combinatie!
Overal je eigen huis bij je… Overnachten op de mooiste plekken, Onze compacte campers zijn de ideale reisgenoten: compact en wendbaar. Ze laten zich gemakkelijk besturen. Ze zijn compleet ingericht, zelfvoorzienend: dus met zonnepaneel, en een gemakkelijk bij te vullen LPG installatie wanneer het avontuur langer duurt of in koudere periodes. Door de compacte afmetingen vallen de meeste van onze campers in een voordelig tarief bij het overvaren…

 

Is het hoge noorden jouw favoriete vakantieregio en wil je alles weten over wandeltochten, kano- en kajaktochten, winterreizen, fotoreizen, cruises, walvissafari’s, snowkite- en noorderlichtreizen?

Kom dan naar het event Scandinavië-XL dat voor de 4e maal plaatsvindt in Hart van Holland in Nijkerk op zaterdag 28 en zondag 29 oktober. Je kunt je daar een weekend lang onderdompelen in jouw favoriete landen.

Scandinavië-XL is een heerlijk food, shop en lifestyle weekend. Onder het motto “beleef het beste van het Noorden” komen alle facetten van de Noordse regio aan bod.

Scandinavië-XL … die XL staat voor groot: er zijn meer dan 70 stands met bijzondere, lekkere en originele producten. En ook … een bomvol lezingenprogramma waarin je alles leert over regio’s, tradities, natuurfenomenen en aparte reizen.
Maar XL staat ook voor …. meer dan het gebied dat strikt genomen tot Scandinavië behoort. Ook Finland, de Faeröer, Spitsbergen, de Baltische Staten en IJsland komen aan bod.

Locatie:

Hart van Holland | Berencamperweg 4 | Nijkerk
Zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017
10-17 uur
Entree € 7,50 | t/m 12 jr gratis
Tweedagenkaart € 11,-

[ssba]
Camperplezier te huur

 

 

Copyright © 2022 camper travel fun