Ervaringen

   brrr

9,0 – 12-10-2018
Hans en Gerry  >> Pössl Roadcruiser
Samen met vrienden met 2 campers, allebei een Possl, naar Frankrijk, Normandië en Lourdes geweest. Een fantastische ervaring. De camper was helemaal compleet. Alle lof voor Niek, op het laatste moment toch nog iets in orde gemaakt voor ons. Niets was teveel gevraagd. Nogmaals geweldig en een geweldige ervaring die er toe zal leiden dat we vaker zullen huren bij Niek natuurlijk.

8,0 – 7-10-2018
Paul Willems
We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper. De informatie en de service zowel bij ophalen als bij terugbrengen was goed en compleet. De camper (6) was in prima conditie en heeft alles aan boord voor een heerlijke vakante en bovendien ruimte genoeg om nog allerlei andere dingen mee te nemen. Camper Travel Fun kunnen wij zeker aanraden!

9,0 – 2-10-2018
Wijnand en Joke Pijpers
Het was de eerste keer voor ons om met een camper op stap te gaan. Wij zijn heel enthousiast geworden van het camperen. Wij hadden een mooie camper (nr 9). En hebben een rondje noord Nederland gedaan zodat wij ervaring konden opdoen met alles wat met het vakantie vieren met een camper te maken heeft. De service was prima. Iedere vraag die wij hadden (niet veel gelukkig) werden direct beantwoord. Niek, bedankt voor je support en service! Zeker voor herhaling vatbaar.

9,0 – 23-09-2018
Robin en Mienke v. Heumen   –   Carado T135
Camper gehuurd voor een week. Wederom alle tijd voor uitleg en demonstratie. Eventuele reisplannen werden besproken waarbij handige tips en aanwijzingen werden gegeven. Tijdens de reis nog enkele malen contact gehad met Niek. Problemen naar tevredenheid verholpen. Ook bij terugkomst alle tijd voor het uitwisselen van ervaringen. Door het enthousiasme van Niek ben je geneigd om nog voor het einde van het seizoen een camper te huren. Complimenten aan het bedrijf.

10,0 – 18-09-2018
Els en Frank. –  Pössl 2Win-Plus
We kunnen niet anders dan de andere ervaringen volledig bevestigen. Vanaf de eerste bezichtiging van campers werden we enthousiast gemaakt door Niek. Je merkt onmiddellijk dat het geen ”gladde” verkoper is, maar een liefhebber en hij schatte ons heel juist in voor een buscamper. Met camper 11, de Pössl 2Win-Plus hebben we met veel plezier 3 weken rondgetrokken. Ook bij een klein ongemak reageert Niek onmiddellijk en adequaat. Na terugkeer landde de slogan van Camper Travel Fun pas goed. Het gaat niet om de camper, maar om de beleving. Wij zijn verkocht!

8,0 – 10-9-2018
Jolanda de Schapper-Blok
Vriendelijke ontvangst, soepel en klaarstaan voor klant op het moment dat er met de camper iets is.

10,0 – 8-09-2018
Ron en Jolanda
Na een teleurstellende ervaring vorig jaar bij een ander verhuur bedrijf wilde wij toch nog een keer een poging wagen . We kwamen uit bij Niek van Camper Travel Fun . De enthousiaste uitleg en goede service heeft ervoor gezorgd dat deze keer een super ervaring was en zeker voor herhaling vatbaar. Dus beste mensen let op waar u uw camper huurt en wil u ons advies ga dan zeker naar Niek van Camper Travel Fun . Dan zal ook uw ervaring onvergetelijk worden . Gr Jolanda

10,0 – 30-08-2018
Jaap

Ik kan niet anders zegen dan Top, de hele ervaring was subliem! Niek is een expert met passie voor campers! Wil je even lekker met zijn tweeën weg, dan moet je bij Niek zijn. De Pössl 2Win was voor ons perfect, lekker wendbaar maar van alle gemak voorzien. Ga zeker weer terug naar Niek in de toekomst!

9,0 – 25-08-2018
Mathijs

Wij zijn anderhalve week met bus 11 naar Denemarken geweest en daarna nog een weekje Nederland. Gezien wij in Dubai wonen moest alles op afstand en dit is zeer goed gegaan. Niek antwoord snel en is duidelijk. Geen vraag was te veel. Bij het ophalen stond de camper klaar en werd alles goed uitgelegd. Een mooie frisse bus met alles er op en er aan. Wij hadden gehoopt dat het kinderbedje (wij hebben een baby van net geen jaar) en ook in zou kunnen. Dit was helaas niet het geval. Dit is iets om volgende keer nog beter op te letten. De bus is een mooi formaat waarmee je zelfs in steden nog goed uit de voeten kunt. Wij hebben de bus een dag eerder ingeleverd last minute, en daar was Jan om hem in ontvangst te nemen. Ook weer zeer vriendelijk. De borg was na een paar dagen alweer op de rekening teruggestort. Top service en zeker voor herhaling vatbaar!

9,0 – 25-08-2018
Gerard Heijdra
Dit jaar voor het eerst een camper gehuurd en dat smaakt zeker naar meer. Niek heeft getoond een deskundige, vriendelijke en geduldige verhuurder te zijn en heeft ons van begin tot eind een relaxed gevoel gegeven. De Weinsberg was compleet ingericht en de elektrische fietsen konden al rijdend worden opgeladen. Wij komen de volgende vakantie echt weer terug bij Camper Travel Fun.

9,0 – 16-08-2018
Brigitte

Voor het eerst een camper gehuurd. Niek had de Camper van Pőssl voor ons vrij. Prima wagen om een week mee Normandië te doorkruisen. Voordeel van dit formaat is dat hij in steden ook prima hanteerbaar is. Vooraf goede uitleg en aandacht voor vragen. Kleinigheidje: de deurhor liet ons al vroeg in de steek. Gelukkig is dit naar beider tevredenheid opgelost. Komen hier zeker terug bij voor een volgende huurperiode. Dan ook kennismaken met wat er nog meer voor modellen campers te huren zijn.

10,0 – 1-07-2018
Adriaan en Ineke

Voor de tweede keer een camper gehuurd en de eerste keer bij Camper travel Fun. Prima ervaring met Niek. Een man die weet waar hij over praat en echt klantgericht en klantvriendelijk is! Wij hebben samen een heerlijke reis van twee weken naar Schotland gemaakt met de Corado(camper1) en heerlijk genoten van het gemak van een camper. Je kan stoppen waar en wanneer je wil en je bent niet afhankelijk van stroom of een camping. Echt genieten van je eigen huis op wielen met alles aan boord. Een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil.

 8,0 – 1-07-2018
Cees Rensen

Wat viel op: De zeer persoonlijke contacten en aandacht. Tijdens de reis makkelijk overleg over een brandend controlelampje Camper en inventaris was prima in orde 2000 km per week inbegrepen De camper die was gehuurd viel uit voordat de reis begon, maar hier is snel een vervangende splinternieuwe camper voor gevonden

 9,0 – 1-07-2018
Simon Hoevers >> Carado T132

Vooraf alle vragen beantwoord, niets was te veel. Erg goed geadviseerd over type en eigenschappen van de verhuurcampers. Bij het ophalen een goede uitleg over de camper met diverse bruikbare tips. Camper zag er spik en span uit, papieren klopten met de gemaakte afspraken. Reis prima verlopen maar helaas wat schade aan de betuurdersspiegel. Doordat we dit direct hadden doorgegeven was een nieuwe spiegel al besteld en kon er direct op na inleveren van de camper. Borg al na 2 dagen weer op de rekening. Al met al voor ons een zeer goede ervaring en wij gaan volgend jaar zeker weer huren bij deze verhuurder. Aanrader!

 7,0 – 30-06-2018
H. Eikenbroek  >> Hymer Van 562

Kwaliteit en service.

10,0 – 20-06-2018
Riccardo & Mieke Cantini  >>  camper 3 – Weinsberg 650MEG

Camper Travel Fun..de naam staat zeker garant voor Fun. Was voor ons de eerste keer en vanaf het allereerste contact Niek was werkelijk niets te lastig voor hem. Begreep heel goed dat startende camperaars veel vragen hebben maar vol enthousiasme een super goede uitleg gegeven hoe een en ander werkt in de Camperwereld. Niek is zeker super klantgericht. We hebben voor de Camper 3 gekozen (Weinsberg 700) en werkelijk alles ! is aan boord. Een van de pluspunten van CFT. Bij het ophalen van de camper loopt Niek de wagen met je langs en geeft een goede en duidelijke uitleg (helemaal van belang voor startende camperaars) en toch met enige spanning (per slot van rekening rijd je niet elke dag in een 7 meter wagen) vertrokken naar huis om de wagen te ”laden”. Nou het rijden ging buitengewoon soepel en gemakkelijk. Goed zicht in de spiegels en door de hoge zit ook goed op de weg. Alleen thuis gekomen, is het best lastig een parkeervak te vinden maar dat lukte uiteindelijk gelukkig ook. Wij hebben de camper van 10 mei (Hemelvaart) (opgehaald op 9 mei) tot 25 mei 2018 gehuurd en de volgende dag bleek de radio (aux ingang) toch niet helemaal te werken zoals gehoopt maar zelfs dan (op Hemelvaartsdag) staat service bij Niek hoog aangeschreven. We konden in Bergschenhoek langs komen en hebben gezamenlijk het probleem opgelost en toen gingen we echt op pad. De eerste keer camperen. Wouw, dat is toch gaaf gebleken. Onderweg lekker op weg via Belgie, Luxemburg en Frankrijk naar Spanje. Ging helemaal goed en zooo relaxed. Onderweg nog even contact gehad met Niek, over de koelkast (bleek dat de waakvlam was uitgegaan) en binnen 3 minuten belde Niek ons op om te helpen, met 3 minuten was het probleem opgelost. Ook nu blijkt weer dat Niek voor z”n klanten klaar staat. Chapeau. Wat is een vakantie met een camper ontzettend leuk gebleken. Met de handige app (en boeken in de camper) van CamperContant is het zeer eenvoudig een Camperplaats te vinden en onderweg zie je zo vaak het special Camper verkeersbord dat je bijna – letterlijk – overal kunt overnachten en dan is het toch zo fijn dat je je huis op wielen bij je hebt. Wat ook bijzonder fijn van CFT is dat werkelijk alles aan boord is, van keukengerei, pannen, voldoende stroom voorzieningen, campingstoelen en tafel, waterslang met de benodigde koppelingen, voldoende lengte stroomkabel, oprijblokken en door de zonnepanelen ben je redelijk onafhankelijk van stroom ( je hoeft dus niet altijd een camperplaats of camping op te zoeken voor stroom), zelfs een koffieapparaat is aan bood, tot aan een volledige verzekering en de verzekering dat bij pech onderweg je geholpen wordt (of door Niek of door de Alarmcentrale). Huren bij CFT is echt compleet en goed geregeld. Het enige wat je zelf mee moet nemen is persoonlijke spullen en kleding en vooral een goed humeur maar zelfs als je dat niet hebt dan krijg je dat vanzelf door de lol die je aan camperen beleeft en de goede service en vriendelijkheid van Niek. Het is ons zo goed bevallen dat we verkocht zijn aan camperen en dit volgend jaar weer willen doen en dan komen we graag terug bij CFT. Wellicht kun je ergens goedkopere campers vinden, maar de persoonlijke touche en service van Niek is ook wat waard. Wat ook gemakkelijk is dat als jij met de camper aan het genieten bent, je auto veilig en droog bij CFT staat waar je ook geen zorgen over hebt. CFT is een absolute aanrader.

9,0 – 19-06-2018
Robin en Mienke v Heumen  >> camper 12 – Pössl Roadcruiser

Voor de eerste maal een buscamper gehuurd via Camper Travel Fun. Het plezier begint al bij het ophalen. Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg, niets is te veel. Wij konden de bus zelfs al een dag eerder ophalen, zonder hiervoor extra te hoeven betalen. Gedurende de reis tweemaal contact gehad met Niek, vragen naar volle tevredenheid afgehandeld. Hartelijke ontvangst bij terugkomst. Ruimschoots de tijd voor het uitwisselen van ervaringen, terwijl ook andere mensen hun camper kwamen inleveren. Omdat dit naar meer smaakte werden we uitgebreid geadviseerd over de mogelijkheden van een andere bus/camper. Complimenten voor dit bedrijf en de mensen die hier werken. Met recht dat zij de slogan gebruiken: ”Wij verhuren camperplezier”.

9,0 – 17-06-2018
Ale en Margriet  >> camper 5 – Carado T135

Prettige nieuwe camper (Camper 5). Van alle gemakken voorzien. Hoeft niet aan de elektriciteit als je geen extra”s doet – genoeg voor opladen telefoons en laptop en wat licht ”s avonds. Uitgebreide uitleg bij vertrek door enthousiaste Niek.

10 – 15-06-2018
Marcelle Franssen  >> camper 8 – Pössl 2WinR

Met de camperbus 2 weken de Noord-Atlantische kust van Spanje gereden. Een van de redenen om dit met een camper te doen was het weer. In Noord-Spanje ben je nl verzekerd van regen en dan is kamperen in een tent niet fijn. De camper is ons prima bevallen. Een krachtige machine, zeer wendbaar en met de fietsen achterop toch mobiel om ook zonder gemotoriseerd vervoer overal te komen. Wij hadden de camperbus gekozen met het grote bed van 1.54 breed. Want een goed bed en goede nachtrust is belangrijk op je vakantie. Dit betekent wel een wat krappere bus. Buscampers zijn sowieso wat krapper dan reguliere campers. Dus een goede relatie is ook een must ;-))) De camper was bij ophalen prima schoon, volledig ingericht en voorzien van zeer veel bergruimte. Camper Travel Fun heeft de beloofde service meer dan waar gemaakt. De reservering en alle online-zaken zijn prima en snel geregeld. En bij het ophalen van de camperbus een allervriendelijkst ontvangst, geen druk en een duidelijke uitleg over bediening en verzorging. Voor ons als Rotterdammers extra fijn dat het verhuurbedrijf om de hoek ligt. Bij terugkomst een aantal andere klanten ontmoet. Ook zij duidelijk zeer tevreden want zij huurden voor de zoveelste keer een camper. Wanneer wij weer met een camper(bus) willen reizen zullen we dit zeker weer via CTF regelen.

10 – 10-06-2018
Eef en Karin Booltink  >> camper 9 – Carado T132

Zoals het cijfer al laat blijken super goede ervaring

10 – 05-06-2018
Cindy  >> camper 6 – Knaus VanTi 600ME

Voor het eerst, en niet voor het laatst, op reis met een camper. De keuze viel op camper 6 (Knaus). Het is ons uitstekend bevallen, het gevoel van vrijheid, gaan en staan waar je wil, en alles wat je nodig hebt is aanwezig, overal is aan gedacht. Niek geeft een hele uitgebreide uitleg, en staat onmiddellijk klaar bij vragen. Ook geeft hij leuke tips voor onderweg. De volgende reservering staat alweer, we hebben er nu al zin in, en uiteraard weer bij Camper Travel Fun!

9,0  – 26-05-2018
FPD  >> camper 12 Po2ssl Roadcruiser

Possl buscamper 12 was in nieuwstaat en uitstekende uitleg. Flexibele huurperiode. Klein minpuntje was dat we een andere camper hadden uitgezocht maar die was door een planningsfoutje al verhuurd. Was prima opgelost en zeer relaxte vakantie gehad.

10 – 16-05-2018
Nicolette Heeren  >> camper 10 – Weinsberg 600MEG

Camper Travel Fun..ach als ik er aan denk word ik al helemaal blij en ben in gedachten weer op vakantie. Als startende camperaar aan het avontuur begonnen met manlief en hond en compleet verkocht. Het eerste telefonische contact met Niek was al zeer aangenaam en informatief, vol verwachting langs gegaan om te kijken en toen sloegen de kriebels helemaal toe. Gekozen voor de Weinsberg en in November op pad gegaan. Na heeeel geduldige en duidelijke uitleg gas gegeven en luid zingend het avontuur tegemoet. Van slapen midden in Beaune tot overnachten in Zuid Franse jachthaven onder de palmbonen en toen weer op het strand van Altea, hop naar wijnboer in Frankrijk en terug met sneeuw in de Ardennen onze Hercules ( de Weinsberg dus maar zo”n topper verdiend een eigen naam) heeft zich kranig gedragen. Airco in de warmte en kachel in de sneeuw. Onderweg nog even contact gehad met Niek, over lampje en ja hoor die leukerd belde meteen en uiterst geduldig terug. We tellen de dagen al af tot oktober en slaan dan onze armen weer om Hercules en mocht hij in de buurt staan Niek ook want we zijn verkocht!! Gas geven en op ontdekkingsreis want dat kan ook prima na de zomer hoor met zo”n comfortabel huis op wielen. Minpunt…heimwee naar de vrijheid en het zwerven.

9,0 – 09-04-2018
Rampatie Bhaggoe   >> Camper 7 – Pössl Roadcruiser

Wij zijn in februari en maart met de Possl roadscruiser naar Spanje en Portugal geweest. Het is een zeer comfortabele wagen, zowel om te rijden als om in te leven. Ook als het vriest. Een aanrader. Niek was direct bereikbaar toen we een klein probleempje hadden. Kortom voor herhaling vatbaar.

9,0 – 06-11-2017
Marian Boggia- Fleur   >> Camper 4 – Hymer Van 512

J.l. herfstvakantie 13- 22 okt. 2017 zijn wij, man en vrouw, met de Hymer 512 op vakantie geweest naar Oostenrijk en noord-Italië met onze zoon van 18 jaar. In Oostenrijk paar dagen kunnen skieën op de gletsjer in Hintertuxer. Voor drie volwassenen vinden wij de camper aan de krappe kant. Tijdens het rijden voelt het stuur een beetje instabiel door de korte wielafstand maar de hoge zit geeft een geweldig uitzicht over de weg. Complete uitrusting in de camper zorgt ervoor dat je overal thuis bent. Prettig en flexibel contact met de verhuurder Niek, mailcontact wordt direct beantwoord en niets is teveel. Alles werkte perfect en ging soepeltjes met en in de camper, water af en toevoer, chemisch toilet, schotel vd tv, goed werkende koelkast, fijne campeerstoelen en tafel en prima fietsendrager.

9,0 – 28-10-2017
Adriaan Post   >>

Voor het eerst gehuurd bij Camper Travel Fun en zeker niet voor het laatst. Wat een service! Niek is goed bereikbaar en bijzonder flexibel. Camper is zeer goed bevallen, keurig verzorgd en zeer compleet. Aanrader dus.

9,0 – 24-10-2017
Frank   >> Camper 11 – Po2ssl 2Win-Plus

Afgelopen herfstvakantie voor het eerst een camper gehuurd. De camper een Citroen Jumper (nr 11), was zeer compleet uitgerust. Alle inventaris zit er bij. Bij het ophalen, heeft Niek een uitgebreide uitleg over de camper gegeven. En bij het noemen van de bestemming, had Niek nog tips, en boeken met bezienswaardigheden. Al met al, een aanrader!

9,0 – 23-10-2017
Lucas   >> Camper 3 – Hymer Van 512

In oktober voor het eerst een camper gehuurd bij Camper Travel Fun (camper 3). Camper was compleet en lekker krachtig op de snelweg. Niek was zeer hulpvaardig, goed bereikbaar en had nog een paar goede reistips. Zeer aan te bevelen!

10 – 7-10-2017
Chris Almekinders   >> Camper 6 – Knaus VanTi 600 ME

Wij zijn 4 weken op pad geweest met de Knaus Ti600ME. Een geweldige camper met veel opbergruimte een grote garage en heel wendbaar. Over Campertravelfun zijn we zeer tevreden. Proffesioneel, vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft zeker niet de laatste keer ! Chris en Désirée

10 – 26-09-2017
Winifred Broeder  >> camper 8 – Pössl 2Win-R

Wij huurden dit jaar voor de tweede keer een camper bij Campertravelfun. Ditmaal de Possl-2WinR. Vijf weken door Zuid-Oost Europa getrokken en geweldig veel gezien. Fijne camper waarmee je goed kunt doorrijden als je een dag wat verder wilt komen en wendbaar bent in grote steden. De complete inrichting en het idee dat je terug kan vallen op een ervaren camperaar (Niek) voor als er wat is maakten het tot een zeer geslaagde reis. Wij komen zeker nog een keer terug!

9,0 – 22-09-2017
Wilke   >> Camper 8 – Pössl 2Win-R

Vriendelijk ontvangst en uitgebreide uitleg van de Possl 2winr bus 8. Het reizen met de camper is echt een aanrader. Vrijheid met comfort.

9,0 – 20-09-2017
Broekhuizen

Voor ons de eerste keer dat we met een camper op stap gingen. Vooraf uitgebreid tekst en uitleg gekregen. Onderweg liepen we nog tegen wat dingen aan, maar Niek bleek prima bereikbaar en was ons goed van dienst. Het is ons uitstekend bevallen!

10 – 18-09-2017
Jaco van Beelen

Heerlijke campervakantie beleef. Veel te kort dat gaan wij volgend jaar overdoen, maar dan voor minimaal 3 weken. En Niek bedankt voor de uitstekende service en adviezen. Wij komen zeker weer bij je terug.

10 – 10-09-2017
Sjaak van den Berg   >> Camper 11 – Pössl 2Win-Plus

Heel onverwacht wilden wij een camper huren. Deze hadden wij nodig om als vrijwilliger aan de slag te gaan tijdens de Tour for Live. Een sponsor fietstocht voor de Daniël den Hoedstichting. Voor die periode was er nog een Possel buscamper ((nr 11) beschikbaar. Alles zag er keurig netjes uit, was goed ingericht. Ideaal met de zonnepanelen op het dak, we hadden nergens een plek met stroom nodig. Een goede uitleg van Niek gehad. Een heel klantvriendelijk bedrijf. Het was genieten dat wij tijdens de tour de camper bij ons hadden.

9,0 – 03-09-2017
Ria en Lex   >> Camper 6

Van onze kinderen een week campervakantie kado gekregen tgv onze pensionering. In het verleden hebben we veel gecampeerd en dit wilden we graag in een camper een keer meemaken. We hebben een hele fijne week in een zeer complete Knaus mogen ervaren. Onze eigen electrische fietsen konden mee in de garage van deze camper. De bestemming was Normandië maar door het prachtige weer eind augustus werd het een rondrit door Zeeland waar we ook heel veel gefietst hebben. De service door en de contacten met Niek hebben wij als zeer prettig ervaren.

10 – 15-08-2017
Vioolschool Voorburg

Wij hebben het huren van een camper bij Camper Travel Fun als zeer positief ervaren. Niek, onze tussenpersoon is zelf een bevlogen camperaar en staat je bij in raad en daad! Wij zullen zeker nog een keer een camper gaan huren bij Camper Travel Fun!

9,0 – 14-08-2017
Teus en Corrie

Al meerdere keren bij Niek een camper gehuurd. altijd een gezellig ontvangst als we de camper komen bekijken . duidelijke uitleg . dit jaar weer een prachtige reis gemaakt richting Italië .inrichting en bedden zijn uitstekend . komen zeker weer terug om bij Niek een camper te huren . zeer tevreden kant Teus & Corrie

9,0 – 14-08-2017
Martin vd Burght

In juni en juli hebben we 7 weken een rondreis van 8000 km door Denemarken, Zweden en Noorwegen gemaakt. Op de Scandinavië beurs waren we Niek van Camper Travel Fun tegengekomen en waren we meteen weg van zijn campers, voor ons was de Possl 2 winR voor deze trip het meest geschikt. Een compacte camper (6 meter) met toilet,extra grote koelkast en veel opbergruimte , ook met een opvallende krachtige motor, vooral fijn voor in de bergen. De inventaris voor 3 personen is compleet ingericht, de ramen en deuren zijn voorzien van horren en lichtdicht zonwering. Goede service en verzekering vinden wij ook erg belangrijk en dat ondervonden we in Noorwegen toen het olielampje spontaan ging flikkeren, de olie bij gevuld maar dat hielp niet en verschillende garage,s langs gegaan maar niemand had tijd om ons te helpen, toen Niek gebeld en hij heeft voor ons een dealer in Noorwegen gebeld die ons wel snel kon helpen ( het bleek een software probleem te zijn) en de voorgeschoten kosten waren vóór onze terugkomst al op rekening gestort. Al met al zijn we zeer tevreden over Camper Travel Fun en de geleverde service en kunnen hun ook van harte aanbevelen . Martin en Ineke vd Burght

10 – 21-07-2017
Marcel van der Stelt  >> camper 9 – Carado T132

Wij hadden een camper (Carado T132) gehuurd bij dit verhuurbedrijf en dat was een groot succes! Groot pluspunt is, dat alles is in begrepen in de toch al aantrekkelijke prijs! De jonge camper was in een uitstekende staat! Vriendelijke en enthousiaste mensen die je van te voren alles goed uitleggen! Borg was binnen 2 dagen terug gestort. Fantische vakantie gehad met een camper van dit bedrijf!

9.0 – 21-07-2017
Ria en Frans Hol   >> camper 6 – Knaus VanTi 600ME

In juni en juli 2017 een rondreis gemaakt met een camper door Spanje en Portugal. In de voorbereiding heel wat sites bezocht om een camper voor een periode van 7 weken te huren. Mede door een positieve aanbeveling van kennissen zijn we bij Camper Travel Fun terechtgekomen. Een van onze wensen was dat twee elektrische fietsen mee genomen konden worden. Wij hadden gelezen dat dit door het gewicht moeilijkheden zou kunnen geven. Niek heeft toen de binnengarage van de Knaus Ti600ME aangepast. Hij heeft twee railingen met knijpscharnieren en twee railsen op de vloer gemonteerd. Tevens heeft hij een omvormer geplaatst zodat de fietsen tijdens het rijden opgeladen konden worden. We hebben een prima reis achter de rug, mede door de goede staat van de camper. Ook hebben wij onderweg per email enige vragen gesteld waar Niek zeer snel en professioneel op reageerde. Wij gaan zeker nog een keer een camper huren bij Camper Travel Fun. Goede prijs, goed materiaal en behulpzaam en betrokken personeel. Een aanrader.

10 – 20-07-2017
Erik de Jong

Fraaie complete camper ! Keurige en vriendelijke service !! Genoten van goede kilometers, maar vooral ook van de kampeermogelijkheden van de camper ! Wij komen zeker nog een keer terug.

9,0 – 12-07-2017
Gerda de Jongh

Voor het eerst een camper gehuurd. Mijn man kwam met het voorstel, ik heb kampeer ervaring hij nauwelijks. Kwamen bij Niek terecht. Er was een prima camper, possl 7 roadcruiser geschikt voor 2 personen en onze hond. Goede deskundige uitleg. Mocht je nog niet enthousiast zijn wordt je dat wel door Niek (en niet overdreven). Prijs /kwaliteit zeker in verhouding. Camper is zeer compleet. Aan de vouwfiets hebben niet zo veel gehad, te heuvel/bergachtige omgeving. Wij vonden de camper toch te klein om met z’n 2 en in te bewegen, tijdens rijden veel rammelen. Het 2 persoonsbed is hoog om in te klimmen. Wij vonden het toch lastig om met de camper naar een stad te gaan. Vooral een geschikte parkeer plaats te vinden. We hadden prachtig weer en hele mooie campings. We hebben niet op camperplaatsen gestaan. Voor ons eerst, maar wel laatste keer. en dat ligt zeker niet aan de verhuurder, of de camper. Zit hem vooral bij ons. Kortom wel een super ervaring, goede camper, en vakantie gehad.

 9,0 – 10-06-2017
Eikenbroek  >>  camper 11 – Pössl 2Win-Plus

Camper huur. Hoge servicegraad. Kennis van zaken. Goede adviseur bij keuzebepaling

9,0 – 20-06-2017
Ellen en Wil Walhain   >> Camper 4 – Hymer Van 512

Deze eerste keer huren was extra spannend voor onze trektocht door Noorwegen. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken. Geen camping nodig voor meerdere dagen, zo compleet en comfortabel was de Hymer met zonnepaneel en tanks en schotel tv. We zaten vorstelijk, en sliepen dat ook in het vaste dwarsbed. Bedankt Niek voor de onvergetelijke ervaring.

10 – 20-06-2017
Friso Wiegman

Met camper 3 een week op reis geweest door Nederland. Een fijne camper, niet al te groot maar ruim voldoende voor een gezin met 1 kind van 3. Volledig uitgeruste camper, perfect en netjes afgeleverd bij aanvang. Er wordt door Niek met zichtbaar plezier en passie gewerkt aan het mogelijk maken van onbezorgde campervakanties. Ons gezin staat voor een uitbreiding, we gaan hier zeker een keer terug voor een camper die geschikt is voor 4 personen. Keuze genoeg!

9,0 – 8-06-2017
Ale Algra   >> Camper 7

Wij zijn zeer hartelijk ontvangen door Niek toen we in november een camper gingen kiezen. Hij heeft ons goed geadviseerd en de bus die wij uiteindelijk huurden is uitstekend bevallen (camper 7 op de site, een Possl). Wij komen vast weer terug om hier nog eens te huren.

 10 – 7-06-18
Joop en Anneke

Dit was onze eerste ervaring in het omgaan met een camperbus. Tijdens een proefritje werd ons door Niek het rijden en parkeren met zo’n bus bijgebracht en kregen we enkele nuttige tips aangereikt. Ons einddoel was Normandië (Sainte-Mère-Église) en hebben onderweg in ritjes van gemiddeld 170 km in twee weken 8 mooie campings aangedaan en 2 camperplaatsen. Gelukkig hadden wij als reserve ons eigen navigatiesysteem meegenomen want bij vertrek bleek het oorspronkelijke navigatiesysteem kapot en zonder is het zoeken naar geschikte campings niet gemakkelijk. De bedden waren heerlijk om in te slapen en de rest van het meubilair was prima in orde. Fijn was dat de camper volledig was uitgerust met pannen, servies en bestek zodat alles precies op maat in de laden paste en geen gerammel te horen was tijdens het rijden. Het rijden met alleen buitenspiegels was voor ons nieuw maar daar waren we al snel aan gewend. Handig waren de twee extra kleine buitenspiegels die je ook van binnenuit kon instellen op de dode hoeken waar de grote spiegels geen zicht op gaven. Aan de camera bij het achteruitrijden hebben wij veel gehad, al is het handig dat een tweede persoon buiten gaat staan om aanwijzingen te geven. De financiële afwikkeling was prima in orde alsmede een tip over een extra verzekering voor het eigen risico waar wij gelukkig geen gebruik van hebben hoeven te maken. Het was een heerlijke vakantie en we hebben erg genoten. Alles tezamen genomen zijn wij zeer tevreden over Camper Travel Fun en zullen in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van hun diensten.

9,0 – 26-05-2017
Frans en Mieke Ruijgers

Wij zijn in september 2017 met de 561 twee weken op pad geweest. Wij hadden eerder campers gehuurd, maar Camper Travel Fun zit onder de rook van Rotterdam. Verhuurt goed materiaal voor een prima prijs. Het is ons zo goed bevallen dat we morgenochtend (27 mei 2017) met de 562 voor drie weken naar Scotland vertrekken. Natuurlijk de complimenten voor Niek die alles prima heeft voorbereid. Tot over drie weken.

10 – 13-05-2017
Barend en Ankie  >> camper 2 – Hymer Van 562

Wij zijn van 21 April tot 5 Mei op pad geweest met de Hymer 562. Via Duitsland, Denemarken en Zweden zijn wij in Noorwegen aangekomen en hebben daar rondgereisd. Dit was onze eerste vakantie met een camper en zeker niet onze laatste, wat een enorme ervaring. Met dank aan Niek, die ons duidelijke uitleg en tips heeft gegeven. Op naar volgend jaar maar dan wel 4 weken met een camper van Niek.

9,0 12-05-2017
Anne en Annie van Driesum  >> camper 2 – Hymer Van 562 + camper 6 – Knaus VanTi 600 ME

In 2016 zijn wij in contact gekomen met Camper Travel Fun. In mei 2016 hebben wij Camper 2 geboekt voor 2 weken in september In mei op de verhuur locatie fantastische uitleg en informatie gekregen over Camper 2. Eigenlijk wilde wij gelijk instappen en vertrekken. September de camper opgehaald met nog even de laatste details doorgenomen. Volledig ingerichte Camper voor een prima prijs. Naar Kroatië Slovenië Oostenrijk Duitsland geweest. Het is een fantastische vakantie geweest. Camper Trafel Fun zeer hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wij zijn net weer terug van 1 week Oostenrijk Duitsland met Camper 6 Wij kunnen niet wachten op onze volgende vakantie in september 2017 voor 2 weken met Camper 2. Voor 2018 zijn de plannen al in ver gevorderd stadium Camper 7 staat hoog op ons verlang lijstje. Wie eenmaal met Camper Travel Fun op vakantie gaat wil niets anders meer. Met vriendelijke groet, Annie en Anne van Driesum.

9,0 10-05-2017
Monique Nijhoff

Wij huurden een zeer complete camper, die in zeer goede staat verkeerde .

9,0 – 24-04-2017
Anneke en Arjen

Wij zijn begin april voor 2 weken met de Knaus op stap geweest. Een superervaring!! Over de uitleg en verzorging waren we héél tevreden. Het contact en het vertrouwen wederzijds was heel plezierig. De camper werd vooraf nog voorzien van een omvormer waarmee wij de accu’s van onze elektrische fietsen onderweg op konden laden. Wat een service! Niek en maatje! : heel erg bedankt – het is zéker voor herhaling vatbaar.

10 – 28-10-2016
Marcel & Simone

Al jaren dromen wij van het reizen met een (bus)camper. Via Camper Travel Fun werd deze droom werkelijkheid. In oktober zijn we er een weekje op uitgetrokken met de Pössle Roadcruiser en het reizen met deze camper heeft onze verwachtingen in menig opzicht zelfs overtroffen. Het huren van een camper bij Camper Travel Fun is wat ons betreft een regelrechte aanrader. De campers zijn zeer compleet uitgerust, aan alles is gedacht. Gerard uit Drunen slaat wat ons betreft de spijker op z’n kop: “Kwalitatief dik in orde. Compleet en netjes. Niek zorgt ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt. Duidelijke voorwaarden en goede service.” Ook wij zijn erg tevreden over Camper Travel Fun!!! Met onze dank aan Niek voor de goede service, de waardevolle tips en adviezen en je tijd en aandacht. Het was TOP!!!

9,0 – 28-10-2016
Aris Jan Hofker  >> camper 7 – Pössl Roadcruiser

Camper Travel Fun zorgt voor een zorgeloze vakantie met de camper. Twee weken de Possl Roadcruiser gehuurd. Hreel fijn dat de camper zo compleet is, aan alles is gedacht. Niek geeft ook een prima uitleg en is bij vragen goed bereikbaar, DE Possl reed fantastisch en heeft een prima kachel op gas. Heel comfortabel bij 2 graden boven nul. Niek veel succes!

10 – 12-10-2016
G Hoornweg  >> ca meer 8 – Pössl 2Win-R

Nog even een weekje weg in het najaar van 2016 na een mislukte zomervakantie, we huurden een Pössl 2 Win R. Een vrij nieuwe bus met alles erop en eraan. Heel fijn dat de camperbus zo dichtbij konden halen en terugbrengen. Konden helaas niet op de afgesproken dag vertrekken wegens een zieke kat, maar de service die we kregen was fenomenaal! Nogmaals Dank Niek voor je uitstekende service, we hadden een fijne week!

9 – 17-09-2016
Winifred Broeder  >>  camper 4 – Hymer Van 512

Wij hebben met de blauwe Hymer van Campertravelfun vier weken door het noorden van Europa gereisd. Wij hadden geen eerdere camper ervaring en de uitgebreide uitleg voor vertrek van Niek was daarom heel prettig. Ook heel fijn is dat aan alles is gedacht, je krijgt echt een compleet uitgeruste camper mee, van pleisters tot en met een paraplu! Helemaal super was het zonnepaneel waardoor je veel vrijer bent in het kiezen van een overnachtingsplaats. Wij komen graag terug!

9,0 – 6-09-2016
Gerard

Prima Hymer camper. Kwalitatief dik in orde. Compleet en netjes. Niek zorgt ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt. Duidelijke voorwaarden en goede service. Wij waren erg tevreden.

9,0 – 28-08-2016
Loes en John  > > camper 6 – Knaus VanTi 600ME

Ja geweldig hoor! De Knaus met lengtebedden gehuurd voor drie weken. Noord Duitsland bezocht tot aan Polen was super. Van alle gemakken voorzien deze camper, omdat er zonnepanelen en gas voor de koelkast was, was er geen stroom nodig. Prima hoor kan je langer op een plek staan. Voordeel er is altijd plek! Super service van Niek, dank daarvoor, camper was van alle gemakken voorzien.

9,0 – 21-08-2016
Ton en Marij de Haze  >>  camper 5 – Hymer T552

Tot 2x toe een camper gehuurd bij Camper Travel Fun. Prima service. Eigenaar Niek denkt mee. Als eigenaren van een E-bike heeft Niek een passende fietsendrager op de Hymer laten monteren. De camper is schoon, volledig ingericht en zelfs zonder extra kosten eerder beschikbaar. Punt van aanbeveling: een geüpdatet navigatie_systeem. Camper travel fun bevelen we warm aan.

10 – 16-07-2016
Peter  >>  camper 5 – Hymer T552

In juni zijn we 3 weken met een perfecte Hymer en twee fietsen naar Noorwegen geweest. De camper was echt van alle gemakken voorzien en specifieke wensen werden door Niek (van Camper Travel Fun) met enthousiasme begroet en gerealiseerd. We hebben dan ook een hele zorgeloze vakantie gehad en ook het rijden op de kleinere weggetjes was zeer goed te doen. Bij een volgende campervakantie gaan we zeker eerst weer contact opnemen met Camper Travel Fun. Want Camper-plezier is bij hun gewoon te huur tegen een concurrerende prijs!!

10 – 21-04-2016
Urbanus  >>  camper 2 – Hymer Van 562

Heerlijke week in Frankrijk gehad, met dank aan de Hymer die we hier hebben gehuurd. De camper reed geweldig (zat power!) en was aan de binnen- en buitenkant zeer gebruiksvriendelijk. Volgende keer zullen we een wat ruimere camper huren, maar dat is naar ik heb begrepen geen probleem bij Camper Travel Fun.

 

Camperplezier te huur

logo-hymer     possl  knaus-logo         logo-aveco         

 

 

Copyright © 2018 camper travel fun